Για τρίποντο σωτηρίας και για ρεβάνς με Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη η Βέροια

veria panionios

Τη νίκη που της λείπει για να εξασφαλίσει την παραμονή της θα ψάξει στη Νέα Σμύρνη την Τετάρτη η Βέροια. Η "Βασίλισσα" θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στις 5.15μμ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής και θα έχει μια ευκαιρία να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό της στο κύπελλο.

Αγωνιστικά, ολοκληρώθηκε με χαλάρωμα η προετοιμασία της ομάδας στην Αθήνα. Η αποστολή απαρτίζεται από 19 παίκτες και ο προπονητής θα αποφασίσει λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης την τελική 18άδα. Συγκεκριμένα έχει μαζί του τους: Καντιμοίρη, Τζινάρ, Μαλόν, Βέρτζο, Μαραγκό, Καλί, Νέτο, Ραούλ Μπράβο, Μπαλάφα, Βάσκες, Βεργώνη, Τάτο, Καμπαγέρο, Γεωργιάδη, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσά, Μπαργκάν και Κάμπορα.

Με Ιμπαγάσα ο Πανιώνιος

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον είχε αφήσει εκτός από το ματς με την Πλατανιά και τέθηκε στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον αγώνα με την Βέροια στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την Τετάρτη.

Στην αποστολή επιστρέφει και ο Κόρμπος ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, ενώ αντίθετα εκτός θα είναι ο Μπουμάλ.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Μαρίνος Ουζουνίδης: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Μητρόπουλος, Καθάριος, Γκέζος, Σιώπης, Μπούζας, Κολοβός, Φούντας, Μασούρας, Γιάννου, Μπακασέτας, Μουζακίτης, Ιμπαγάσα, Κόρμπος.