Από τεσσάρα σε τεσσάρα η Βέροια - Έχασε και στη Νέα Σμύρνη

panionios veria42

Άλλη μια βαριά ήττα πρόσθεσε στον φετινό της απολογισμό η Βέροια. Αν και προηγήθηκε νωρίς και είχε απέναντί της έναν...αναιμικό Πανιώνιο, εμφανίστηκε αδικαιολόγητα κακή, δέχθηκε τέσσερα τέρματα κι έχασε με 4-2.

Η Βέροια άνοιξε το σκορ νωρίς. Ο Καλτσάς έκανε την σέντρα από δεξιά στο 11' και ο Μπαργκάν με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το 0-1 ο Πανιώνιος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να ασκεί ιδιαίτερη πίεση. Στο 17' οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη απειλή. Ο Τασουλής έκανε την σέντρα από αριστερά, Φούντας πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά ο Καντιμοίρης μπλόκαρε.

Στο 34' είχαμε την σέντρα του Κολοβού από δεξιά, ο Γιάννου επιχείρησε γυριστό σουτ στην κίνηση, όμως δεν βρήκε καλά τη μπάλα και εκείνη κατέληξε στην αγκαλιά του Καντιμοίρη.

Στο 37' ο Πανιώνιος έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από σουτ του Μπακασέτα από πλάγια θέση αριστερά και μέσα στην περιοχή, ο Καντιμοίρης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, η μπάλα έφτασε στον Κολοβό και εκείνος ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι την έσπρωξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος μπήκε στο ματς με γκολ και πήρε το προβάδισμα. Στο 48' ο Μπακασέτας από δεξιά γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Φούντας με πλασέ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα του Πανιωνίου. Και να ήταν μόνο αυτό; Ο Φούντας στο 57' βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα και σημείωσε το 3-1. Ήταν μια σέντρα του Αργυρόπουλου από δεξιά, ο Φούντας ήρθε σαν... τρέιλερ και με σουτ στην κίνηση έγραψε το 3-1.

Ο Πανιώνιος δεν έμεινε στο 3-1. Στο 76' μετά από συρτό σουτ του Τασουλή από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Γιάννου έβαλε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Η Βέροια μείωσε στο 78'. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά από αριστερά, ο Μπεν με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο και έγραψε το 4-2. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Βέροια δεν κατόρθωσε να απειλήσει περισσότερο.

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Πετρόπουλος, Ποντίκης)

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Γιάννου (94' Καθάριος), Φούντας, Χαρζηισαΐας, Μπακασέτας (85' Σιώπης), Κολοβός (94' Μασούρας), Κόρμπος.

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Νέτο (85' Γεωργιάδης), Βέρτζος (14' λ.τ. Καλί), Μαραγκός, Μπράβο, Μπαλάφας, Βάσκες, Καλτσάς, Μπαργκάν, Τάτος, Ντουμίτρου (65' Μπεν).