Μπεν: "Ήταν σημαντική νίκη για εμάς"

veria  panath

Στον πρωταρχικό στόχο της Βέροιας ο οποίος δεν είναι άλλος από το να παραμείνει στην κατηγορία, στάθηκε ο σκόρερ, Μοχάμεντ Μπεν, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (1-0) στο γήπεδό της. Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου της «βασίλισσας του Βορρά» στην κάμερα της NOVA:

«Σημαντική νίκη που έπρεπε να πάρουμε. Ήταν σημαντικό για εμάς, έτσι ώστε να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία και να είμαστε έτσι πιο συγκεντρωμένοι και πιο ήρεμοι για τους επόμενους αντιπάλους», ανέφερε αρχικά.

Για τη διαφορά της ομάδας σε σχέση με τον πρώτο γύρο: «Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Σίγουρα στον πρώτο γύρο ήμασταν διαφορετικοί, είχαμε δείξει πως μπορούμε να πάμε ακόμα πιο ψηλά, σε θέση για πλέι οφ ίσως. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν δύσκολα, ήταν μεγάλη η ευθύνη».

«Η Βέροια είναι μία ταπεινή ομάδα. Όταν βρέθηκε τόσο κοντά δεν άντεξε την ευθύνη και φάνηκε η διαφορά ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες. Από εκεί και πέρα είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε στην κατηγορία, να έχουμε ηρεμία και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον ίδιο και για το αν έχει κλείσει στον Ολυμπιακό: «Θα προσπαθήσω να φτάσω στα καλύτερα επίπεδα. Σημασία έχει με τα γκολ να προσφέρω καλές εμφανίσεις κι αν γίνεται να φτάσω κι εγώ ψηλά στον πίνακα των σκόρερ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το καλό της ομάδας. Αυτήν τη στιγμή αγωνίζομαι στη Βέροια και σκέφτομαι μόνο εκείνη. Όταν παίζεις απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό πρέπει να παίξεις πολύ καλά, θέτεις ψηλά τα στάνταρ. Αυτό το καταφέραμε, παίξαμε όλοι καλά, τελικώς πήραμε τους τρεις βαθμούς και είμαι χαρούμενος».