"Βελτιωμένος ο Φίλιππος" δηλώνουν Μπαντής, Μαστορογιάννης

filippos fivos

Βελτιωμένος παρουσιάζεται μέρα με την μέρα ο Φίλιππος. Η εικόνα που παρουσιάζει στα φιλικά ματς είναι καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι και οι έμπειροι παίκτες του πιστεύουν ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι έτοιμη. Την Παρασκευή ο Φίλιππος έδωσε ένα ακόμη φιλικό, το τέταρτο, και επικράτησε άνετα του Φοίβου με 38-22. Σχολιάζοντας την εικόνα του Φιλίππου, οι Δημήτρης Μπαντής και Γιώργος Μαστορογιάννης δήλωσαν:

«Ήταν το τέταρτο φιλικό αυτό κόντρα στον Φοίβο. Από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Αρχίζει και δένει η ομάδα. Τα νέα παιδιά αρχίζουν και καταλαβαίνουν το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Είμαστε πολύ βελτιωμένοι και συνεχίζουμε την προετοιμασία. Είμαστε στην τέταρτη εβδομάδα επιβάρυνσης. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Ευτυχώς δεν έχουμε τραυματισμούς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα» τόνισε ο Δημήτρης Μπαντής.

filippos hanth mastorogiannis

«Τα φιλικά είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα της προετοιμασίας. Εμείς οι παίκτες το ευχαριστιόμαστε πολύ γιατί ξεφεύγουμε από το πρόγραμμα της επιβάρυνσης. Ξεφεύγουμε λίγο και έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με την μπάλα και να τρέξουμε. Κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι. Όσα περισσότερα φιλικά κάνει η ομάδα, θα δέσει καλύτερα ώστε να παρουσιάσουμε ένα όμορφο σύνολο που θα το ευχαριστιόμαστε και εμείς και ο κόσμος» σημείωσε ο Γιώργος Μαστορογιάννης.