Τούτσης: "Ευχαριστήθηκε ο κόσμος" - Ζαραβίνας: "Δεν έχεις τύχη όταν δέχεσαι 35 γκολ" (video)

toutsis zaravinas1

Ικανοποιημένος από την άνετη νίκη και από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν μετά το ματς, ο προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης. "Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, με διάθεση και πάθος. Καταφέραμε και μείναμε συγκεντρωμένοι και σταδιακά, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, πήραμε διαφορά στο σκορ που ανταποκρίνεται στην εικόνα των δυο ομάδων. Ήταν ένα αρκετά ποιοτικό ματς, με πολλά γκολ, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος" δήλωσε ο Βεροιώτης τεχνικός.

 

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Πανελληνίου Γιώργος Ζαραβίνας τόνισε: "Μπορέσαμε και ακολουθήσαμε τον Φίλιππο μέχρι ένα σημείο. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά αλλά θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερο πάθος και ένταση, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας όταν παίζουμε με δυνατές ομάδες. Οι δυο αντίπαλοι βάλανε πολλά γκολ και προσφέρανε θέαμα. Δεν είναι όμως αυτό το χάντμπολ που θέλουμε να παίξουμε. Όταν δέχεσαι 35 γκολ στην άμυνα είσαι καταδικασμένος να χάσεις".

Εκ μέρους των παικτών του Πανελληνίου, ο Παναγιώτης Χειβιδόπουλος δήλωσε: "Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Δεν σταθήκαμε όπως θα θέλαμε. Χρόνο με τον χρόνο κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι. Για τους περισσότερους από εμάς είναι η πρώτη χρονιά στην Α1".

Τέλος ο εξτρέμ του Φιλίππου Σταύρος Παπαδόπουλος υπογράμμισε: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Πανελλήνιος είναι μια καλή ομάδα. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να είμαστε σοβαροί. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά. Χάσαμε πολλά σουτ στην αρχή και δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να είναι κοντά στο σκορ. Με διορθωθήκαμε, βάλαμε πιο εύκολα γκολ, φέραμε το ματς εκεί που θέλαμε και κερδίσαμε εύκολα".