Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Φιλίππου – Πανελληνίου (φωτογραφίες, σχόλια, highlights)

Τηλεοπτικό ήταν το παιχνίδι του Φιλίππου με τον Πανελλήνιο την Τετάρτη. Την περιγραφή έκανε ο Γρηγόρης Νάνης και στο σχόλιο ήταν ο Γιώργος Γιούπης.

Ένα ρολόι Lacoste ήταν το δώρο της κλήρωσης που έγινε στο ημίχρονο. Τυχερός ήταν ο Αργύρης Γκαμπέσης ο οποίος πήρε το δώρο από τα χέρια του Σάββα Καρυπίδη.

Δυο πολύ όμορφα γκολ σημειώθηκαν στο ματς της Τετάρτης. Το πρώτο, λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου το πέτυχε ο Σλόμπο Βεσελίνοβιτς ο οποίος βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης, επιχείρησε σουτ από το ένα τέρμα στο άλλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το άλλο, σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος και ήταν προϊόν συνεργασίας. Ο Σάββας Καρυπίδης σηκώθηκε από δύσκολη γωνία, αλλά αντί να σουτάρει πάσαρε απέναντι στον Αποστολίδη. Ο νεαρός ίντερ έπιασε την μπάλα στον αέρα και των έστειλε απευθείας στα δίχτυα.

Εκτός από το πολύ όμορφο τέρμα που σημείωσε, ο Σλόμπο Βεσελίνοβιτς ήταν και ο τοπ σκόρερ της αναμέτρησης με 11 τέρματα. Με τέτοια απόδοση και με τον Σανίκη να επιστρέφει, ο Φίλιππος θα είναι ιδιαίτερα δυνατός στην περιφέρεια.

Στο βασικό σχήμα μπήκε και ο Σάββας Καρυπίδης. Μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ο διεθνής εξτρέμ βρήκε τον καλό του εαυτό και εκτός από τα τέρματα που σημείωσε πρόσφερε και θέαμα.

{globalflash.gallery 136}

Καϊκούτ, Λόπεζ, Ναζλίδης και Όστοϊτς παρακολούθησαν το ματς με τον Πανελλήνιο. Οι παίκτες της Βέροιας κοντά στην προσπάθεια του Φιλίππου.

Παρότι το ματς έγινε Τετάρτη, ο αριθμός των φιλάθλων του Φιλίππου που βρέθηκε στο ματς ήταν υψηλός. Ο Φίλιππος έχει δημιουργήσει έναν πυρήνα φίλων του αθλήματος που δεν χάνουν εντός έδρας αναμέτρηση.