Φίλιππος: Ξεκίνημα νέας περιόδου με υψηλούς στόχους - Αποκτήθηκε ο Σεβαστίδης

Τους στόχους της νέας περιόδου και τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας παρουσίασε η διοίκηση του Φιλίππου. Συγκεκριμένα τονίστηκε ότι οι στόχοι παραμένουν υψηλοί ενώ η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Σεβαστίδη (φωτό), ο οποίος μαζί με τον Πέτρο Μπουκοβίνα, τον Αντώνη Κόντη, τον Έκι Βραζάλιτσα, τον Κώστα Κορωνά, τον Θάνο Κωστακίδη, τον Μπάμπη Δομπρή αποτελούν τα νέα πρόσωπα των «ερυθρόλευκων» σε σχέση με την περσινή ομάδα. Τονίστηκε ακόμη ότι στο πλάνο της ομάδας είναι η απόκτηση ενός ακόμη παίκτη, ενός ξένου αριστερόχειρα ίντερ. Ας δούμε τι είπαν στην παρουσίαση, παράγοντες και παίκτες.

sevastidis

Ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας τόνισε: «Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την ομάδα για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. Ενωμένοι σαν μια γροθιά να πάμε τον σύλλογο εκεί που του αξίζει. Μας ενδιαφέρει και η ανάπτυξη, είναι μέσα στους στόχους μας, θέλουμε να βγάζουμε παιδιά. Αρχηγός θα είναι ο Σταύρος Παπαδόπουλος».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Στέργιος Διαμάντης σημείωσε: «Πάμε όλοι μαζί. Ξεκινάμε ένα πλάνο 5ετιας – 8ετίας. Στόχος ο σύλλογος να απαρτίζεται από παιδιά της πόλης και της περιοχής και με κάποιες προσθήκες. Μετά από ένα νταμπλ και με τον κόσμο της πόλης που αγαπά τον σύλλογο, θα πάμε πολύ καλά. Εκτός από τις επιστροφές, αποκτήσαμε και τον Ηλία Σεβαστίδη και περιμένουμε έναν αριστερόχειρα. Θα είμαστε κοντά στον προπονητή. Εύχομαι να είμαστε καλά στην υγεία και να ευχαριστηθούμε αυτό που θα κάνουμε».

filippos 1

Ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης σημείωσε: «Είναι σημαντικό να είμαι σε έναν σύλλογο κόσμημα. Έχουμε ένα πλάνο 5ετιας – 8ετίας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Η ομάδα έχει σπουδαίες δυνατότητες και έχουμε σημαντικούς ανθρώπους στον σύλλογο».

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος υπογράμμισε: "Η ιστορία του συλλόγου είναι μεγάλη και τους διαλέξαμε γιατί πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουν. Οι νέοι οφείλουν να διατηρήσουν την ιστορία. Καλό αγώνα στην διοίκηση και στον κόουτς εύχομαι να μας βάλει σε τροχιά πρωταθλητισμού".

filippos 3

Ο Γιώργος Χατζόγλου υπογράμμισε: «Το πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος το βλέπουμε στα παιδιά που έχουμε σήμερα, τον εγγονό του Διογένη Ρούσσου, ο γιός του Δομπρή και του Τριανταφυλλίδη. Παιδιά που έπαιξαν οι μπαμπάδες τους. Ο σύλλογος δεν είναι μικρομάγαζο. Είναι σύλλογος ιστορικός και σύλλογος της πόλης. Ο καθένας έβαλε ένα πετραδάκι ή έναν βράχο για να είμαστε εδώ τώρα. Κάποιοι εκτός Βέροιας, ας μην θεωρήσουν την ευγένειά μας ως αδυναμία. Η λόγχη του Φιλίππου είναι κοφτερή. Όλα τα προβλήματα που είχε ο σύλλογος τα ξεπερνούσε εκ των έσω. Όλα αυτά που περνάμε αυτό το καλοκαίρι, μας λυπούν. Σε αυτό το όραμα που έχουμε όλοι μας, αυτό είναι ένα μικρό εμπόδιο».

filippos 4

Ο αντιπρόεδρος Μάκης Σουβατζόγλου τόνισε: «Τα παιδιά που ήρθαν, πρέπει να ξέρουν ότι ο Φίλιππος είναι μεγάλος σύλλογος και μπορεί να τους δώσει το κάτι παραπάνω. Εύχομαι να είναι υγιείς. Να ευχαριστήσω και αυτούς που δεν είναι στην ομάδα μας, διότι επέλεξαν να φύγουν. Τους εύχομαι υγεία και καλή τύχη σε ότι κάνουν».

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης τόνισε: «Ο Φίλιππος μεγάλος σύλλογος και πάνω από πρόσωπα. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που δεν είναι μαζί και συνέβαλαν πέρσι στην κατάκτηση του νταμπλ, είτε μέσα είτε έξω από το γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω και στα παιδιά που ήταν πέρσι και συνεχίζουν. Το βάρος που θα κουβαλήσουν φέτος είναι μεγαλύτερο. Στα νέα παιδιά που ήρθαν, είναι εγνωσμένης αξίας και επενδύσαμε πάνω τους. Στους μικρούς θα πώ, ότι πέρσι δημιουργήθηκε με ελκυστική βιτρίνα και πρέπει να προσπαθήσουν με σκληρή δουλειά. Τους θέλουμε πρώτα καλούς ανθρώπους, καλούς επιστήμονες και καλούς ανθρώπους. Ο Φίλιππος θα είναι παρών με χάντμπολ υψηλών προδιαγραφών σε πείσμα κάποιων που δεν το βλέπανε. Η διοίκηση θα είναι δίπλα στο τμήμα και ο Φίλιππος θα πρωταγωνιστήσει».

Ο Παναγιώτης Σαράφης υπογράμμισε: «Σήμερα ξεκινάμε την 39η συμμετοχή του Φιλίππου στην Α1. Είμαστε ο μοναδικός σύλλογος που το έχει κάνει. Ένα από τα οράματά μας είναι να είναι γεμάτο το γήπεδο και να έχουμε πολλούς χορηγούς. Ο σύλλογος ανήκει στην πόλη, δεν ανήκει σε κανέναν».

Ο Γιάννης Γκιλιόπουλος, παλαίμαχος χαντμπολίστας είπε: «Εμείς οι παλαίμαχοι θα είμαστε διαρκώς δίπλα στην ομάδα και θα προσπαθούμε να λύνουμε προβλήματα».

Ο Ανέστης Δομπρής, παλαίμαχος χαντμπολίστας, σημείωσε: «Η παρέα του Γιάννη Γκιλιόπουλου, μαζεύτηκε από διάφορα αθλήματα από τον Διογένη Ρούσσο και έκαναν τον Φίλιππο Βέροιας. Εμείς οι παλαίμαχοι θα είμαστε οι θεματοφύλακες αυτού του συλλόγου. Οι επιλογές της διοίκησης είναι οι καλύτερες από αυτές που μπορούν να γίνουν. Είμαι Φίλιππος και το μάτι μου γυαλίζει».

Ο Πέτρος Μπουκοβίντας ως εκπρόσωπος των νεοαπκτηθέντων υποστήριξε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Με σκληρή προσπάθεια, θα καταφέρουμε πολλά πράγματα. Θα είμαστε μια γροθιά. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα και να έχουμε μια καλή χρονιά".

Σε ερώτηση που έγινε για το τι έγινε και δεν βρίσκονται σήμερα στην ομάδα παίκτες όπως ο Σανίκης και ο Μπαντής, ο Γιώργος Φύκατας απάντησε: «Λυπούμαστε που δεν είναι σήμερα μαζί μας. Η πόρτα είναι ανοιχτή, όποτε αποφασίσουν, να επιστρέψουν, σε οποιοδήποτε πόστο». «Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Ο Σανίκης έγραψε την δική του ιστορία, εδώ ανδρώθηκε και οι άνθρωποι που τον αγαπάμε είμαστε εμείς» πρόσθεσε ο Στέργιος Διαμάντης.