Σεϊρεκίδης: «Περιμένουμε πίεση από τον αντίπαλο»

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού κυπέλου χάντμπολ EHF Cup ο Φίλιππος Βέροιας αντιμετωπίζει την ομάδα της Μπούτβα Μαυροβουνίου το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 19:00 για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Για το παραπάνω γεγονός, ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας Στέλιο Σεϊρεκίδη μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Σεϊρεκίδης, προπονητής του Φίλιππου Βέροια, στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή play ball με τους Μάνο Ζερβάκη και Κωνσταντίνο Χατζιδημητρίου

Για το τι περιμένει μετά τη νίκη του πρώτου αγώνα στη Βέροια με σκορ 30-24: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι θα είναι πιο έτοιμοι αυτή τη φορά και θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να ανατρέψουν τη διάφορα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε και ότι περνάει από το χέρι μας στα 60 λεπτά του αγώνα για να κρατήσουμε τη διαφορά στο σκορ.

Τα 6 γκολ δεν είναι ούτε πολλά ούτε και λίγα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σταθεροί και με διάρκεια στην απόδοση κάνοντας έτσι το παιχνίδι μας. Η σταθερή άμυνα, επίθεση και οι σωστοί αιφνιδιασμοί θα μας δώσουν την πρόκριση. Περιμένουμε πίεση από τον αντίπαλο λόγο έδρας και στο γεγονός ότι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους».

Για τα καινούργια πρόσωπα στην ομάδα και στόχοι: «Είναι νεανική ομάδα φέτος σε σχέση με την περσινή. Υπάρχουν νέα παιδιά με πολύ καλή διάθεση και με πάθος για διάκριση. Στόχος μας είναι όσο πιο ψηλά γίνεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ξέρουμε την ομάδα μας και πάρα πολύ δύσκολα θα φτάσουμε σε κατάκτηση κάποιου τροπαίου. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».