Εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης στον Φίλιππο

Με στόχο την εξασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος η διοίκηση του Α. Π. Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ προέβη στην έκδοση κουπονιού οικονομικής ενίσχυσης, υπό μορφή κλήρωσης.

Στην ανακοίνωση του ο Φίλιππος αναφέρει: "Η ολοκλήρωση μιας πετυχημένης αθλητικής χρονιάς απαιτεί και πάλι την συστράτευση όλων, προκειμένου να ενισχυθεί καταλυτικά η προσπάθεια της οικονομικής υποστήριξης.

Τα κουπόνια της οικονομικής ενίσχυσης έχουν εκδοθεί και όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να τα προμηθευτούν, μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη της διοίκησης και τους εφόρους των τμημάτων.

Στις 19 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 20.00, στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των τυχερών αριθμών με δώρα αξίας όπως, σαλόνι, laptop, ρολόγια χειρός, τηλεόραση, μηχανή espresso κ.α..

Η τοπική κοινωνία και όχι μόνον, καλείται να δώσει και πάλι το βροντερό παρόν και να δείξει την αγάπη της στον Σύλλογο αποδεικνύοντας με την στάση και την δύναμη της, ότι ο Φίλιππος θα συνεχίσει να γράφει ιστορία".