Μπαντής: "Όλοι το λιθαράκι μας για να βρει η ομάδα την χαμένη της αίγλη"

filippos fivos

Ένας χρόνος κλείνει ένας νέος έρχεται. Για τον Φίλιππο το 2014 είχε δυο διαδρομές. Η πρώτη ήταν η σωτηρία της ομάδας η οποία επιτεύχθηκε την Άνοιξη. Η δεύτερη ήταν το χτίσιμο πάνω σε στέρεες βάσεις μιας ομάδας που θα επιστρέψει στα ψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα. Μέχρι σήμερα, στην δύση του 2014, ο Φίλιππος είναι μέσα στο στόχο του. Σχολιάζοντας την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι, ο Δημήτρης Μπαντής τόνισε:

"Κατ' αρχήν να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία. Μακάρι το νέο έτος να φέρει στον κόσμο όσα επιθυμεί. Για την ομάδα, όπως έχουμε τονίσει από την αρχή της σεζόν, στόχος είναι να βάλουμε τις βάσεις ώστε να φτιάξουμε τον Φίλιππο που όλοι ονειρευόμαστε. Είμαστε στην αρχή μιας δύσκολης διαδρομής, με πολλά εμπόδια. Όσοι βρίσκονται στην ομάδα όμως, είναι αποφασισμένοι να βάλλουν το λιθαράκι τους ώστε ο Φίλιππος να βρει την χαμένη του αίγλη".

Οι παίκτες του Φιλίππου ξεκίνησαν από σήμερα τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 7 Ιανουαρίου.