Σε Ισραήλ και Σερβία φιλοξενήθηκαν οι επικεφαλής του 4ου Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ

kotsionis proto

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο προγραμματισμός για την μεγάλη γιορτή των Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ στην Ελλάδα που θα διεξαχθεί για 3η χρονιά στη Βέροια και 4η συνολικά, το διάστημα 22-27 Απριλίου 2016.

Το Διεθνές Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016» αναμένεται φέτος ακόμα πιο ποιοτικό και πιο ανταγωνιστικό με την συμμετοχή 16 ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό στην κατηγορία των Παμπαίδων Α΄(13-14 ετών), καθώς και 4-6 Εθνικών ομάδων Παίδων (15-16 ετών).

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης οι επικεφαλής του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016» είχαν συναντήσεις τόσο στο Ισραήλ, όσο και στη Σερβία με παράγοντες και προπονητές του αθλήματος, οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους να στηρίξουν και τον φετινό θεσμό.

Στο Ισραήλ φιλοξενήθηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016» και συγκεκριμένα ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Κοτσιώνης, η αντιπρόεδρος Κατερίνα Ψωμιάδου και η υπεύθυνη εθελοντών Μαρίνα Κοτσιώνη.

Στη Σερβία ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Κοτσιώνης, ο συντονιστής ομάδων εξωτερικού Μπράνισλαβ Στράνιτς και ο συντονιστής ομάδων Ελλάδος Ηλίας Πρωτογέρης είχαν μία σειρά από επαφές με τον Πρόεδρο της Σέρβικης Ομοσπονδίας Χάντμπολ και Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Διεθνής Ομοσπονδίας, Βέλιμιρ Μαριάνοβιτς, καθώς και τον Σλόμπονταν Βισεκρούνα, πρώην σπουδαίο διεθνή διαιτητή και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Διαιτητών της Σερβίας.