To 3o Διεθνές Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ εντάχθηκε από την E.H.F. στο «Young Referee Programme»

vrilito

Στην 6η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) αποφασίστηκε ομόφωνα η αδειοδότηση του 3ου Διεθνούς Τουρνουά αναπτυξιακών Ηλικιών «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», το οποίο θα διεξαχθεί στη Βέροια το διάστημα 3-8 Απριλίου 2015 με συνδιοργανωτές τον Δήμο Βέροιας και τον Φίλιππο Βέροιας.

Παράλληλα η ΟΧΕ ενέκρινε το «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» ως τουρνουά διεθνοποίησης διαιτητών μέσα από το πρόγραμμα «Young Referee» της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (E.H.F.).
Η τελευταία αποδέχτηκε το αίτημα των διοργανωτών και σε ειδική συνεδρίαση αποφάσισε στην διάρκεια του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» να ενταχθεί το «Young Referee Programme», κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε τουρνουά ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην Ελλάδα. Στο τουρνουά, θα διαιτητεύσουν ζευγάρια από όλη την Ευρώπη, ενώ θα παρευρεθούν επίσης τρεις λέκτορες από την E.H.F., οι οποίοι θα αξιολογήσουν τους διαιτητές βάσει της απόδοσης τους και αναλόγως θα κρίνουν αν θα γίνουν διεθνείς.

Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» με γνώμονα πάντα την προσφορά και αγάπη προς το άθλημα και τα παιδιά μας, συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλήματος, προσφέροντας δωρεάν φιλοξενία για το Εθνικό Κλιμάκιο Παμπαίδων Α', κάτι που το Δ.Σ. της ΟΧΕ αποδέχθηκε επίσης ομόφωνα.