Απήχηση και στην Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είχε το προπονητικό καμπ της Βέροιας

ping-pong ethniki

Απήχηση και στην Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είχε το προπονητικό καμπ, που πραγματοποίησαν οι εθνικές μας ομάδες στη Βέροια από τις 11 έως τις 19 Αυγούστου.

Η πολυπληθής παρουσία των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών (πλην του Καλλίνικου Κρεάνγκα), όπως φυσικά και η έλευση των διεθνών Ντανιέλ Κοσίμπα και Μπένεντεκ Όλαχ από την Ουγγαρία και τη Φινλανδία αντίστοιχα, έκανε ενδιαφέρουσα αυτή τη συγκέντρωση προετοιμασίας και για την E.T.T.U.. Πήρε το σχετικό ρεπορτάζ από την Ελλάδα και το συμπεριέλαβε σήμερα στα πρώτα θέματα της ιστοσελίδας της με τίτλο «δυνατό προπονητικό καμπ στη Βέροια για τις ελληνικές εθνικές ομάδες». Μάλιστα το δημοσίευσε ολόκληρο με αναφορές και στον δήμο Βέροιας και στα τοπικά σωματεία, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της αθλητικής εκδήλωσης. Επιπλέον, φιλοξένησε δηλώσεις του Κώστα Βατσακλή και των ξένων πρωταθλητών Κοσίμπα και Όλαχ, ενώ δημοσίευσε μεγάλη φωτογραφία ολόκληρης της αποστολής στο κλειστό γυμναστήριο «Φιλίππειο».

Πέρα από το ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες της δευτεραθλήτριας Ευρώπης του 2013, το εκτενές ρεπορτάζ της E.T.T.U. τιμά ασφαλώς και την προσπάθεια της πόλης της Ημαθίας, η οποία προσκάλεσε τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα και φρόντισε να μείνουν οι πάντες ικανοποιημένοι.

Πηγή: www.novasports.gr