Αυλαία της αγωνιστικής χρονιάς στον Όμιλο Αντισφαίρισης Βέροιας

oav ten

Με τις καλύτερες εμφανίσεις έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για τους αθλητές/τριες του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Το Σ/Κ 4-5 Δεκεμβρίου 2015 ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της Γ΄Ένωσης σωματείων Αντισφαίρισης Κ.Δ.Μακεδονίας, στον Αγ. Νικόλαο Νάουσας , με το κορυφαίο πρωτάθλημα tennis το MASTER 2015.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι 4 καλύτεροι αθλητές /τριες της χρονιάς, με την υψηλότερη Πανελλήνια βαθμολογία .

Από το Ο.Α. Βέροιας συμμετείχαν στην κατηγορία Κ14 η ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΘΕΝΙΑ και στη Κ16 η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΝΘΗ.

Με αναμενόμενα αποτελέσματα η Παυλίδου Θένια, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με ακόμη μια πρωτιά , κατατάσσοντάς την δικαιωματικά την κορυφαία αθλήτρια στην κατηγορία της.
Η Στεφανίδου Ανθή με αποφασιστικότητα και μετά από αρκετό καιρό αδράνειας , απέδειξε ότι μπορεί επάξια να συναγωνισθεί αθλήτριες υψηλού επιπέδου και να ανέβει στο βάθρο κερδίζοντας την 3η θέση στα Κ16.

Παράλληλα οι αθλητές του Ομίλου ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ και ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ , ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Ο.Α.Πολυκάστρου και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του ομίλου με πολύ καλές εμφανίσεις.

Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών Γ΄Εθνικής κατηγορίας, που διοργάνωσε ο Όμιλος στις 28-29 Νοεμβρίου 2015 συμμετείχαν από τον Όμιλο Αντ/ρισης Βέροιας, οι ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΟΓΛΟΥ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ, ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΦΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Ο Όμιλος με δύο νίκες και δύο ήττες δεν κατάφερε να ανέβει κατηγορία στους Άνδρες και παραμένει στη Γ΄Εθνική κατηγορία , ενώ στις Γυναίκες αγωνίζεται σταθερά στη Β΄Εθνική κατηγορία.