Τρία μετάλλια για τον Σύλλογο "Εν Σώματι Υγιεί" σε πανελλήνιους αγώνες ΑμΕΑ

Άκρως και πέραν του δέοντος επιτυχημένη ήταν η παρθενική εμφάνιση της ομάδας μας –Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας - σε επίσημους αγώνες Αθλητών με Αναπηρίες, αφού κατάφερε και κατάκτησε 3 μετάλλια και αντίστοιχες πανελλήνιες νίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παραολυμπιακής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που διεξήχθη στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στην Αθήνα το διήμερο 21-22/05, καθιστώντας το, το καλύτερο πρωτοεφανιζόμενο σωματείο.

Η Βεροιώτικη ομάδα, υπό τις οδηγίες του κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρου, Προπονητή Αθλητών με Αναπηρίες, κατάφερε και κέρδισε την τρίτη θέση στο Ομαδικό Αγώνισμα των Κατηγοριών ΤΤ6-10 Ανδρών αποτελούμενη από τους Καραγιάννη Θωμά-Αριστοτέλη, Κοντονή Κωνσταντίνο και Κάπα Κωνσταντίνο. Στα ατομικά αγωνίσματα, ο αθλητής μας Κάπας Κωνσταντίνος, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία ΤΤ8 Ανδρών, αφού ηττήθηκε στον τελικό, μετά από έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη ημιτελικό και τέλος, η αθλήτρια μας Αντωνιάδου Φωτεινή, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ΤΤ6 Γυναικών. Στην κατηγορία ΤΤ6 Ανδρών*, ο Κοντονής Κ. αποκλείστηκε στα Προημιτελικά και ο Καραγιάννης στην Α’ Φάση.
Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του σωματείου μας σε αγώνες, αλλά και η πρώτη συμμετοχή όλων των αθλητών μας, εκτός του Καραγιάννη,. Όλοι οι αθλητές μας έχουν κινητικές αναπηρίες.

(*Οι αθλητές χωρίζονται σε κατηγορίες, ανάλογα με τη βαρύτητα της αναπηρίας τους. Όσο μεγαλώνει η κατηγορία, τόσο μικρότερο είναι η σοβαρότητα της κινητικής αναπηρίας)

** Ο αθλητής μας Γαλανούδης Ελισσαίος, δεν αγωνίστηκε τελικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο, λόγω προβλήματος στο Classification.