Νέες διακρίσεις για τον ΕΟΣ Νάουσας

Στο Μέτσοβο διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα θερινού διάθλου, το Σάββατο 1-10-16, με τους αθλητές του ΕΟΣ να φέρνουν αξιόλογες επιδόσεις.

Ξεχώρισαν ιδιαίτερα οι, Γιώργος Αναστασιάδης-1η θέση παμπαίδων, Φαίη Γιαννακοβίτη-2η θέση κορασίδων, Μαριλίζα Νιμπίτη- 3η θέση κορασίδων και Αντώνης Λαφάρας- 3η θέση παμπαίδων, οι οποίοι ήταν και ιδιαίτερα εύστοχοι στις βολές.Ο Δημήτρης Μπατσης, η Γωγώ Νιμπίτη και η Στελλίνα Γιανακοβίτη, αρκέστηκαν στην 4η θέση στις κατηγορίες τους, ανδρών, γυναικών και κορασίδων αντίστοιχα.

Στην προαγωνιστική κατηγορία έτρεξαν οι - Μάρα Τσιάρκα, Κατερίνα Βάϊκου, Ευαγγελία Μπράβου, Όλγα Μπιτέρνα και Γεωργία Τσιάρκα και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Το θερινό δίαθλο είναι συνδυασμός τρέξιμο με σκοποβολή από 50μ.

eos kastoria

Στην Καστοριά έγινε ένα ακόμη πρωτάθλημα ρόλερσκι, την Κυριακή 2-10-16, το οποίο περιελάμβανε δύο αγωνίσματα – την απόσταση (10, 5, 1,5)χλμ και το σπρίντ 200 μ.

Η Ελίζα Αναστασιάδου κέρδισε άνετα δύο χρυσά στις Κ2 και η Γωγώ Νιμπίτη δύο αργυρά στη μεγάλη κατηγορία των γυναικών.

Η Στελλίνα Γιαννακοβίτη «πετούσε» στα 5χλμ και πήρε με διαφορά την 1η θέση στις Κ1, έχασε όμως στο σπρίντ από την Μαριλίζα Νιμπίτη που πέρασε πρώτη τον τερματισμό κατακτώντας το χρυσό, μετατρέποντας τον τελικό στις Κ1 σε τελικό της Νάουσας. Οι δύο αθλήτριες είχαν αντίστοιχα μία 2η και μία 3η θέση στο άλλο αγώνισμα.

Ο Γιώργος Αναστασιάδης «δεν είχε αντίπαλο» στην κατηγορία των παμπαίδων και κέρδισε με μεγάλη ευκολία την 1η θέση ενώ η Φαίη Γιαννακοβίτη βγήκε 4η και στα δύο αγωνίσματα.

Ο επόμενος και τελευταίος αγώνας του θερινού πρωταθλήματος βορείων αγωνισμάτων θα γίνει στην παραλιακή οδό, στη Θεσ/νίκη, 6-11-16 και αναμένεται να είναι μεγάλη διαφήμιση για το άθλημα.