Ιδιαίτερη προσοχή καλούνται να επιδεικνύουν οι οδηγοί που κινούνται στον δρόμο Νησέλι – Αγία Τριάδα, στη λεγόμενη «Μελικιώστρατα», καθώς έχουν παρουσιαστεί καθιζήσεις στα πρανή του δρόμου, στο σημείο της γέφυρας.
Την ενημέρωση έκανε ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Νίκος Γιαννάκης, επισημαίνοντας ότι οι οδηγοί θα πρέπει να μειώνουν την ταχύτητά τους κατά τη διέλευσή τους από το συγκεκριμένο σημείο.
Για το πρόβλημα έχουν ήδη ενημερωθεί η Τροχαία και οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση της κατάστασης και την ασφάλεια της κυκλοφορίας.
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας σημειώνει ότι, εφόσον κριθεί αναγκαίο να υπάρξει προσωρινό κλείσιμο του δρόμου, θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση προς τους πολίτες.

















