Με μια όμορφη μουσική εκδήλωση ξεκίνησε η Κυριακή στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βέροιας «Εύηχη Πόλη», καθώς το Μαθητικό Σύνολο Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας παρουσίασε συναυλία στο Αρχοντικό Σαράφογλου.
Οι σπουδαστές της τάξης βιολιού της Νάντιας Μοχάμετ, με τη συνοδεία στο πιάνο της Σοφίας Παυλίδου, χάρισαν στο κοινό μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, παρουσιάζοντας ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα που συνδύαζε αγαπημένα έργα της κλασικής μουσικής με σύγχρονες ποπ μελωδίες, καθώς και έντεχνες και παραδοσιακές συνθέσεις.
Οι νεαροί μουσικοί απέδειξαν το υψηλό επίπεδο της προετοιμασίας τους και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, οι οποίοι γέμισαν τον ιδιαίτερο χώρο του Αρχοντικού Σαράφογλου για να απολαύσουν τη συναυλία.
Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Νάντια Μοχάμετ, ενώ στο πιάνο συνόδευσε η Σοφία Παυλίδου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία μιας μουσικής πρωινής συνάντησης που ανέδειξε το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας.















