Αγιασμό στη Σχολή Μετεκπαίδευσης – Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στη Βέροια τέλεσε το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.
Ο Μητροπολίτης απηύθυνε ευχές προς τη διοίκηση, τους διδάσκοντες, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και τους σπουδαστές της Σχολής, ευχόμενος η περίοδος φοίτησης και μετεκπαίδευσης να είναι καρποφόρα και να συμβάλει τόσο στην προσωπική τους εξέλιξη όσο και στην αποτελεσματικότερη άσκηση των καθηκόντων τους.
Στην ομιλία του αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο που διαδραματίζει η Σχολή, υπογραμμίζοντας τη σημασία της παρουσίας και της προσφοράς της στη Βέροια και την ευρύτερη περιοχή.
Παράλληλα, στάθηκε στις αυξημένες απαιτήσεις του έργου των αστυνομικών, σημειώνοντας ότι οι σύγχρονες προκλήσεις μεταβάλλονται συνεχώς και καθιστούν αναγκαία τη διαρκή εξειδίκευση και επιμόρφωση των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και για την προσωπική τους ασφάλεια.
Ο κ. Παντελεήμων αναφέρθηκε ακόμη στη συγκυρία της τέλεσης του Αγιασμού ανήμερα της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, ευχόμενος ο Σταυρός να προστατεύει τα στελέχη της Αστυνομίας κατά την εκτέλεση της αποστολής τους.















