Μια βραδιά stand up comedy με πρωταγωνιστές τον Μάριο Δημητρόπουλο και τον Γιώργο Αλεβίζο θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2026, στις 9 το βράδυ, στον χώρο της Κινηματόδρασις, στην Αλεξάνδρεια.
Οι δύο κωμικοί παρουσιάζουν τη δεύτερη stand up comedy παράστασή τους, αντλώντας έμπνευση από τις καθημερινές ανησυχίες, τα μικρά διλήμματα, τις ανθρώπινες ανασφάλειες και τις παράξενες σκέψεις που απασχολούν τον καθένα από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Από τα ερωτήματα για τον χρόνο που δεν φτάνει και τις υποχρεώσεις της ημέρας, μέχρι τις σκέψεις για την κοινωνία, το πέρασμα των χρόνων και την ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης, η παράσταση επιχειρεί να προσεγγίσει με χιούμορ καταστάσεις που συχνά προκαλούν άγχος και προβληματισμό.
Στο κωμικό της περιεχόμενο βρίσκουν θέση ακόμη και οι πιο απλές καθημερινές απορίες, όπως το αν βγήκε τελικά το τοστ από την τοστιέρα ή γιατί ένα μάλλινο πουλόβερ προκαλεί τόση ενόχληση.
Με αφετηρία τη σκέψη ότι «όλα πάνε χάλια, αλλά αν το καλοσκεφτούμε, καλά δεν είμαστε;», οι δύο κωμικοί επιχειρούν να αναδείξουν την αστεία πλευρά της καθημερινότητας.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Κινηματόδρασις, στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 9, με ώρα έναρξης τις 21:00.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ, ενώ η προπώληση πραγματοποιείται στο κατάστημα PrintLab, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 68.
Η διάρκεια της παράστασης είναι 90 λεπτά, με επιπλέον διάλειμμα.
















