Με ένα εντυπωσιακό πάρτι επέλεξε να γιορτάσει τα δύο χρόνια λειτουργίας της επιχείρησής της, η Αθηνά Χωραφαΐδου.
Ο χώρος ομορφιάς CA HAIR & BEAUTY SALON, στο κέντρο της Βέροιας (Βενιζέλου 40), έκλεισε δύο χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και η Αθηνά επέλεξε την Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη, ανήμερα της εορτής της, να το γιορτάσει μαζί με φίλους και πελάτες.
Όπως είχαμε αναφέρει το 2021, η Αθηνά ανέλαβε τα ηνία του κομμωτηρίου που της παραχώρησε η μητέρα της, η γνωστή κομμώτρια Χριστίνα Καγκελίδου. Έκτοτε η Αθηνά και οι συνεργάτες της προσφέρουν με μεράκι κι αγάπη, υπηρεσίες καλλωπισμού σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
Το βραδάκι φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι με χέρια γεμάτα με λουλούδια, δώρα κι ευχές έφτασαν στον χώρο του πάρτι που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του κομμωτηρίου.
Εκεί ήταν σταθμευμένο ένα εντυπωσιακό βαν cocktail bar, όπου οι έμπειροι bartenders ανέλαβαν τα ποτά και τα αναψυκτικά για τους καλεσμένους. Επίσης ο πάγκος του ήταν εφοδιασμένος με γλυκά κι αλμυρά εδέσματα ευχαριστώντας όλους τους ουρανίσκους.
Το σκηνικό συμπλήρωσε η γενέθλια τούρτα. Μια διώροφη τούρτα με την επωνυμία του κομμωτηρίου κι ένα αναμμένο κεράκι με τον αριθμό 2. Αθηνά και Χριστίνα, κόρη και μητέρα, αγκαλιασμένες έσβησαν το κεράκι και δέχθηκαν τις ευχές του κόσμου.
Τον παλμό στην εκδήλωση έδωσε ο dj Στέφανος Κοτζαμάνης με τις μουσικές επιλογές του. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με house μουσική και συνέχισε με ελληνικά τραγούδια, με τους παρευρισκόμενους να το απολαμβάνουν και να λικνίζονται στον ρυθμό.












