Ενόψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης – Οσίου Νικοδήμου Βεροίας θα τελεστεί το καθιερωμένο Ιερό Σαρανταλείτουργο, από τις 15 Νοεμβρίου έως και τις 25 Δεκεμβρίου.
Κατά την περίοδο αυτή, θα τελούνται καθημερινά οι Ιερές Θείες Λειτουργίες στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αμφιλοχίου του εν Πάτμω, το οποίο βρίσκεται στον υπόγειο χώρο του Ιερού Ναού.
Οι πιστοί μπορούν να προσκομίσουν τα ονόματα των ζώντων και κεκοιμημένων οικείων τους, προκειμένου να μνημονεύονται στην Αγία Πρόθεση.
Ας προετοιμαστούμε πνευματικά για τη μεγάλη εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου μας, συμμετέχοντας στο μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και ενώνοντας τις προσευχές μας ενώπιον του γεννηθέντος Χριστού.
















