Στην γενική συνέλευση του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετέριων και Κέντρων διασκεδασεων και ψυχαγωγίας.
Στην ομιλία του ο κ. Βεσυρόπουλος σημείωσε ότι σε συνεργασία με τα σωματεία το υπουργείο τα τέσσερα τελευταία χρόνια στήριξε τον κλάδο και τους επιχειρηματίες όπως η μείωση της φορολογίας και της προκαταβολής φόρου κ.α.
Στην ομιλία του ο κ Βεσυρόπουλος αναφέρθηκε σε όλες τις ευνοϊκές παρεμβάσεις της κυβερνήσεις προς τον κλάδο τόσο την περίοδο της πανδημίας, της ενεργειακής κρίσης αλλά και πριν τις εκλογές.
Ο κ Βεσυρόπουλος ειπε ότι η στήριξη ήταν ουσιαστική και κράτησε ζωντανές τις επιχειρήσεις.
Δέσμευση της ΝΔ, ειπε ο κ Βεσυρόπουλος είναι πέρα από την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος εινΙ και η μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων και των ασφαλιστικών εισφορών.
Ο πρώην υφυπουργός πρόσθεσε ότι για να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της ΝΔ πρέπει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να εξασφαλίσει ισχυρή αυτοδυναμία.
Δείτε την τοποθέτηση του κ. Βεσυρόπουλου
















