Αναβλήθηκε λόγω της βροχόπτωσης το συλλαλητήριο που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 18:00, στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας, με αίτημα την κατασκευή του οδικού άξονα Εγνατία – Πατρίδα – Νάουσα.
Την αναβολή ανακοίνωσε η «Κίνηση Πολιτών για την Έξοδο από την Απομόνωση του Δήμου Νάουσας», επισημαίνοντας ότι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης συγκέντρωσης.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, κατά την προετοιμασία του συλλαλητηρίου διαπιστώθηκε θετικό κλίμα ανταπόκρισης τόσο από φορείς όσο και από πολίτες της περιοχής.
Όπως εξηγούν, η απόφαση για αναβολή ελήφθη προκειμένου να μη μειωθεί η συμμετοχή εξαιτίας της κακοκαιρίας και να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να εκφράσουν τη θέση τους για το συγκεκριμένο οδικό έργο.
«Δε θα θέλαμε τυχόν μειωμένη συμμετοχή λόγω του καιρού να αποδυναμώσει τη δυναμική του αγώνα μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.
Το συλλαλητήριο έχει ως βασικό αίτημα την κατασκευή του οδικού άξονα Εγνατία – Πατρίδα – Νάουσα, ενός έργου που συνδέεται με τη βελτίωση της οδικής πρόσβασης και της συγκοινωνιακής σύνδεσης της Νάουσας.
Η νέα ημερομηνία και ώρα της κινητοποίησης δεν έχουν ακόμη καθοριστεί και, σύμφωνα με την Κίνηση Πολιτών, θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

















