Γενική Συνέλευση των μελών του διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Νάουσας τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026, στις 7 το απόγευμα, στον χώρο Loft Square, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16.
Στο επίκεντρο της συνέλευσης θα βρεθούν ζητήματα που απασχολούν την τοπική εμπορική αγορά, καθώς και ο σχεδιασμός δράσεων και πρωτοβουλιών ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.
Παράλληλα, θα δοθεί η δυνατότητα στους επαγγελματίες να ανταλλάξουν απόψεις και να καταθέσουν προτάσεις για την τόνωση της αγοραστικής κίνησης και την ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας στην πόλη.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νάουσας, Άγγελος Κάλλης, καλεί τα μέλη να συμμετάσχουν στη συνέλευση, επισημαίνοντας τη σημασία της συλλογικής συζήτησης και της διαμόρφωσης κοινών πρωτοβουλιών για την τοπική αγορά.

















