tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας από αγρότες στο Νησέλι

Σε συμβολικούς αποκλεισμούς μισής ώρας, από τη μία ως τη μιάμιση το μεσημέρι, προχώρησαν αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι που έχουν στήσει μπλόκα σε διάφορα κομβικά σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, σε συμβολικό αποκλεισμό μισής ώρας προχώρησαν τα αγροτικά μπλόκα στους κόμβους Νησελίου Αλεξάνδρειας, Δερβενίου, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας και Στρυμονικού επί της Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης - Σερρών, αλλά και στα Μάλγαρα, τη Χαλκηδόνα, τα Γιαννιτσά και άλλα σημεία στους νομούς Πέλλας και Πιερίας, όπου έχουν παραταχθεί τα τρακτέρ τις τελευταίες ημέρες. Τονίζεται ότι αντίστοιχη κινητοποιήση αναμένεται να πραγματοποιηθεί και αύριο, όπως έχουν ήδη προαποφασίσει οι συμμετέχοντες στα μπλόκα.

Στο μεταξύ, για το προσεχές Σάββατο 10/2 στις 19.30, έχει προγραμματιστεί σύσκεψη των εκπροσώπων των αγροτικών μπλόκων της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τον συμβολικό αποκλεισμό των συνόρων της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία, τη Βουλγαρία και την Αλβανία.

Φωτογραφία: https://www.alexandriamou.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69