tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι αγρότες, οι επιδοτήσεις και η ακρίβεια

Γράφει η Σοφία Ιντζιάδου

Οι επιδοτήσεις που δίνονται στους αγρότες έχουν σκοπό τη στήριξη τους για να έχουν κάποιο κέρδος και επίσης για να μπορούμε οι καταναλωτές να αγοράζουμε το προϊόν και να μην το πληρώνουμε για χρυσάφι!!

Όταν αυτές μειώνονται κατά 30 τοις εκατό καταλαβαίνετε ότι πρέπει οι αγρότες να σταματήσουν να καλλιεργούν γιατί αλλιώς θα έχουν μόνο ζημιά και επίσης εμείς οι καταναλωτές να αγοράζουμε τα προϊόντα σε εξωφρενικές τιμές!

Δεν εξετάζω το ποια ήταν η αγροτική πολιτική που ακολουθήθηκε από τη μεταπολίτευση και μετά ( καμία) γιατί θα μπορούσα να πω πολλά, λόγω του ότι από αγροτική περιοχή κατάγομαι!

Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή οι αγρότες και κτηνοτρόφοι μας δε θα μπορούν να επιβιώσουν όπως κι εγώ ως καταναλωτής δε θα μπορώ να αγοράσω τα βασικά αγαθά γιατί απλά ο μισθός τελειώνει πριν βγει ο μήνας λόγω των πολλών και αυξημένων υποχρεώσεων που προκύπτουν από την ανεξέλεγκτη ακρίβεια παντού!

Ο μισθός , η σύνταξη δεν φτάνουν!Η αγοραστική μας δύναμη έχει εξαντληθεί και φανταστείτε τι θα γίνει αν αυξηθούν περαιτέρω τα τρόφιμα που υποχρεωτικά πρέπει να ψωνίσεις για να ζήσεις.

Και φυσικά το ποστ δεν αφορά ένα 10 τοις εκατό των Ελλήνων που κανένα πρόβλημα δεν έχουν όσο και να αυξηθούν γιατί κερδίζουν πολλά περισσότερα από τις μπίζνες!!!

Αναφέρομαι στον απλό κόσμο που παλεύει για να επιβιώσει και το βιοτικό του επίπεδο πέφτει κάθε μέρα που περνάει!!

Και δεν είναι αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση , αυτό το αποδεικνύει ο γενικός ξεσηκωμός όλων των αγροτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά είναι θέμα επιβίωσης όλων μας!!

Όποιος δεν το καταλαβαίνει εθελοτυφλεί και πραγματικά δεν ξέρω τι ελπίζει ότι θ αλλάξει!!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69