tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι θα δείτε στο Σταρ

Πρόγραμμα Κινηματοθέατρου ΣΤΑΡ 5/10 – 11/10/23

ΟΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην αίθουσα 2

Σάββατο 7/10 στις 17.15

Κυριακή 8/10 στις 17.15

Σκηνοθεσία:    Jeremie Degruson

Σενάριο:          Bob Barlen, Cal Brunker & Joel Cohen

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Αποστολίδης, Ράφαελ Αριστοτέλους, Τάσος Νταπαντάς, Τάκης Σακελαρίου, Άρτεμις Ματαφιά, Νίκη Γρανά, Μυρτώ Ναούμ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες του Ντον, μίας μαριονέτας με ανεξάντλητη φαντασία που το έχει σκάσει από το κουκλοθέατρο, και του DJ Doggie Dog, ενός παρατημένου λούτρινου που έχει ανάγκη από έναν φίλο, καθώς συναντιούνται στο Σέντραλ Πάρκ και ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία επική περιπέτεια φιλίας στην Νέα Υόρκη.

Trailer : 

ΜΑΒΚΑ: ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην αίθουσα 1

Σάββατο 7/10 στις 17.15

Κυριακή 8/10 στις 17.15

Σκηνοθεσία:    Oleg Malamuzh, Oleksandra Ruba

Σενάριο:          Jeffrey Hylton, Lesya Ukrainka & Yaroslav Voytseshek

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Από αμνημονεύτων χρόνων, τα αχανή δάση της Ουκρανίας κρύβουν αμέτρητα μυστικά και ανεξιχνίαστα μυστήρια. Αποτελούν το σπίτι μυθικών πλασμάτων που κατοικούν ανάμεσα σε αρχαία δέντρα, φυλάσσοντας πιστά το ιερό τους βασίλειο.

Η Μάβκα είναι μια Ψυχή του Δάσους και η πρόσφατα επιλεγμένη Φύλακάς του. Η κύρια αποστολή της είναι να προστατεύσει το Δάσος και την ιερή Καρδιά του - την ίδια την Πηγή της Ζωής - από οποιαδήποτε επίθεση ή εισβολή, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Ο Λούκας είναι ένα γνήσιο χωριατόπαιδο, με μεγάλη αγάπη για τη μουσική που διοχετεύει το ταλέντο του στο ξύλινο φλάουτό του ενώ ονειρεύεται να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το πάθος. Και η μουσική του Λούκας δημιουργεί κάτι μοναδικό: η Μάβκα και ο Λούκας συναντιούνται και ερωτεύονται.

Από την αρχή, η σχέση τους αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά τα εμπόδια γίνονται ακόμη μεγαλύτερα όταν η φιλήδονη Κυλίνα καταφτάνει, ισχυριζόμενη ότι είναι κληρονόμος ενός παλιού πριονιστηρίου στην άκρη του Δάσους και υπόσχεται στους χωρικούς όλα τα πλούτη της βιομηχανικής προόδου που φέρνει από το εξωτερικό.

Αυτό δεν είναι παρά μια πρόφαση για να κρύψει τον πραγματικό της σκοπό: να αποκτήσει την Καρδιά του Δάσους (ευελπιστώντας εγωιστικά να μείνει για πάντα νέα και όμορφη) — που δεν είναι άλλη από την ίδια τη Μάβκα, η οποία είναι ήδη ευάλωτη λόγω των συναισθημάτων της για τον Λούκας. Για να φτάσει στη Μάβκα, η Κυλίνα κρατά τον Λούκας ως όπλο της και σκορπίζει θυμό και φόβο στις καρδιές των χωρικών.

Θα καταφέρει η Μάβκα να σώσει το δάσος; Θα μπορέσει η μουσική του Λούκας να κάνει θαύματα και να σώσει την αγάπη; Θα μπορέσουν οι δύο κόσμοι τους να ενωθούν ενάντια στο κακό;

Trailer :

BLUE BEETLE (DC)

Προβολές στην αίθουσα 1

Πέμπτη 5/10 – Τρίτη 10/10 – Τετάρτη 11/10 στις 20.30

Παρασκευή 6/10 – Δευτέρα 9/10 στις 19.00

Σάββατο 7/10 στις 19.15

Προβολές στην αίθουσα 2

Κυριακή 8/10 στις 21.15

Σκηνοθεσία:    Angel Manuel Soto

Σενάριο:          Gareth Dunnet-Alcocer

Ηθοποιοί:        Harvey Guillen, Susan Sarandon, Raoul Max Trujillo, Xolo Mariduena, Elpidia Carrillo, Damian Alcazar, Bruna Marquezine, George Lopez, Adriana Barraza, Belissa Escobedo, Gabriella Ortiz

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Χάιμε Ρέγιες αποφοίτησε πρόσφατα από το πανεπιστήμιο και επιστρέφει -γεμάτος προσδοκίες- στο σπίτι του, για να ανακαλύψει ότι όλα έχουν αλλάξει. Καθώς αναζητά έναν σκοπό στη ζωής του, ένα παιχνίδι της μοίρας ρίχνει στα χέρια του ένα αρχαίο κειμήλιο εξωγήινης βιοτεχνολογίας: τον Σκαραβαίο. Ο Σκαραβαίος τον διαλέγει για ξενιστή και έτσι αποκτά μια απίθανη πανοπλία και μαζί με αυτή, εντυπωσιακές - αλλά και απρόβλεπτες- δυνάμεις. Η μοίρα του θα αλλάξει για πάντα και θα μεταμορφωθεί στον υπερήρωα Blue Beetle.

 Trailer : 

THE EQUALIZER 3: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (Denzel Washington)

Προβολές στην αίθουσα 1

Σάββατο 7/10 – Κυριακή 8/10 στις 21.30

Προβολές στην αίθουσα 2

Πέμπτη 5/10 – Παρασκευή 6/10 – Δευτέρα 9/10 στις 21.15

Σκηνοθεσία:    Antoine Fuqua

Σενάριο:          Richard Wenk

Ηθοποιοί:        Denzel Washington, Dakota Fanning, Sonia Ammar, David Denman, Eugenio Mastrandrea, Gaia Scodellaro

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο πρώην μυστικός πράκτορας και κυβερνητικός εκτελεστής Robert McCall (Denzel Washington) προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τα φρικτά εγκλήματα που διέπραξε στο παρελθόν και βρίσκει παρηγοριά στο να αποδίδει δικαιοσύνη στο όνομα των αδύναμων. Καταλήγει στη Νότια Ιταλία όπου νιώθει σαν το σπίτι του, μέχρι που ανακαλύπτει ότι οι νέοι του φίλοι είναι υποχείρια της τοπικής μαφίας. Καθώς τα γεγονότα παίρνουν θανατηφόρα τροπή, ο McCall αντιλαμβάνεται πως πρέπει να τα βάλει με τη μαφία για να προστατέψει τους φίλους του.

Trailer : 

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ (Woody Allen)

COUP DE CHANCE

Προβολές στην αίθουσα 2

Πέμπτη 5/10 – Παρασκευή 6/10 - Σάββατο 7/10 - Κυριακή 8/10 – Δευτέρα 9/10 στις 19.30

Τρίτη 10/10 – Τετάρτη 11/10 στις 20.30

Σκηνοθεσία:    Woody Allen

Σενάριο:          Woody Allen

Ηθοποιοί:        Lou de Laage, Valerie Lemercier, Niels Schneider, Elsa Zylberstein

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Φανί (Λου ντε Λάαζ) και ο Ζαν (Μελβίλ Πουπό) μοιάζουν με το ιδανικό παντρεμένο ζευγάρι – είναι και οι δύο επαγγελματικά καταξιωμένοι, ζουν σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια προνομιούχα γειτονιά του Παρισιού και δείχνουν να είναι τόσο ερωτευμένοι όσο ήταν όταν πρωτογνωρίστηκαν.

Αλλά όταν η Φανί συναντά τελείως τυχαία στο δρόμο τον Αλέν (Νιλς Σνάιντερ), έναν πρώην συμμαθητή της από το γυμνάσιο, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Σύντομα θα αρχίσουν να βρίσκονται και έρχονται όλο και πιο κοντά…

Trailer : 

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

A HAUNTING IN VENICE

Προβολές στην αίθουσα 1

Τετάρτη 4/10 στις 20.30

Παρασκευή 6/10 στις 21.20

Κυριακή 8/10 στις 19.15

Σκηνοθεσία:      Kenneth Branagh

Σενάριο:              Michael Green & Agatha Christie

Ηθοποιοί:            Kenneth Branagh, Kelly Reilly, Jamie Dornan, Tina Fey, Camille Cottin, Kyle Allen, Riccardo Scamarcio, Jude Hill, Michelle Yeoh

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο θρυλικός ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό (Kenneth Branagh) έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία. Όλα αλλάζουν όταν τον επισκέπτεται η Ariadne Oliver (Tina Fey), η πιο διάσημη συγγραφέας μυστηρίου, που ισχυρίζεται ότι έχει κάτι να μοιραστεί μαζί του και του υπόσχεται ότι δεν πρόκειται για έγκλημα. Ο Πουαρό παρασύρεται και συμμετέχει σε μία σεάνς με φόντο ένα παρηκμασμένο, στοιχειωμένο παλάτι που ανήκει στη διάσημη τραγουδίστρια όπερας Rowena Drake (Kelly Reilly). Όταν ένας από τους συμμετέχοντες βρεθεί δολοφονημένος, όλοι θεωρούνται ύποπτοι και ο Βέλγος ντετέκτιβ βυθίζεται σε έναν νοσηρό κόσμο που κρύβει πολλά μυστικά.

TRIVIA: Το μεταφυσικό θρίλερ βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Το Πάρτυ» (Hallowe’en Party) της Άγκαθα Κρίστι, με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Oscar® Kenneth Branagh στο ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό.

SAW X

Προβολές στην αίθουσα 2

Σάββατο 7/10   στις 21.15

Δευτέρα 9/10 στις 21.15

Σκηνοθεσία:    Kevin Greutert

Σενάριο:          Josh Stolberg & Pete Goldfinger

Ηθοποιοί:        Tobin Bell, Shawnee Smith, Steven Brand, Synnove Macody Lund, Michael Beach, Renata Vaca

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο John Kramer (Tobin Bell) επιστρέφει. Το πιο ανησυχητικό επεισόδιο του SAW εξερευνά ακόμη το ανείπωτο κεφάλαιο του πιο προσωπικού παιχνιδιού του Jigsaw. Ανάμεσα στα γεγονότα του SAW I και II, ένας άρρωστος και απελπισμένος Τζον ταξιδεύει στο Μεξικό για μια επικίνδυνη και πειραματική ιατρική διαδικασία με την ελπίδα μιας θαυματουργής θεραπείας για τον καρκίνο του - μόνο για να ανακαλύψει ότι ολόκληρη η επέμβαση είναι μια απάτη με σκοπό την εξαπάτηση των πιο ευάλωτων. Οπλισμένος με έναν καινούργιο σκοπό, ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος επιστρέφει στη δουλειά του, αντιστρέφοντας την κατάσταση προς τους απατεώνες με τον χαρακτηριστικό, σπλαχνικό τρόπο μέσα από δόλιες, διαταραγμένες και ευρηματικές παγίδες.

Trailer : 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69