tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέος κύκλος προβολών στην Λέσχη Κινηματόδρασις

Νέος κύκλος προβολών στην Λέσχη Κινηματόδρασις για το τρίμηνο Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος. Αναλυτικά:

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
10 Corti 2023, διάρκεια 113'

8ο Αφιέρωμα στον Ιταλικό Κινηματογράφο
10 ταινίες μικρού μήκους κάνουν τον γύρο του κόσμου
Η προβολή γίνεται με την υποστήριξη της ΟΚΛΕ, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα, το Πολιτιστικό Σωματείο AIAL με την υποστήριξη του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
‘’Πίσω από τις θημωνιές’’, Η ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΗΜΙΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, 2022, 118'

Ένα τραγικό συμβάν στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας φέρνει μια τριμελή ελληνική οικογένεια μπροστά σε προσωπικά αδιέξοδα με τον καθένα να πρέπει να αναλογιστεί για πρώτη φορά στη ζωή του το κόστος των πράξεών του.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
‘’ΟΙ ΚΑΤΙΝΕΣ ΜΟΥ’’, ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ, 2019, 74'

Η ιστορία της αυτόνομης ομάδας γυναικών Θεσσαλονίκης 1985-1995 , με τις πολλαπλές δράσεις, την SOS γραμμή για κακοποιημένες γυναίκες και το γνωστό φεμινιστικό περιοδικό Κατίνα. Μέλη της ομάδας μιλούν και αφηγούνται την πορεία τους μέσα από την ομάδα, για τον σεξισμό, για τις έμφυλες ανισότητες και την ενδοοικογενειακή βία.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
‘’PRISON BLUES’’, Δομίνικος Ιγνατιάδης, 2023, 76'

Ένα ντοκιμαντέρ δρόμου στο πνεύμα ενός γουέστερν, με έξι φίλους σε παράκρουση, φέροντας ουλές και αρετές, και με πρόσχημα την εμμονή του σκηνοθέτη με τον Τζόνι Κας, να ταξιδεύουν για να προβάλουν τη ταινία Village Potemkin σε ιδρύματα και φυλακές. Η διαδρομή τους μέσα σε ένα τροχόσπιτο θα είναι γεμάτη απροσδόκητους σταθμούς και συναντήσεις.

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Η αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ’’, Δημήτρης Μπαβέλλας, 2019, 98'
Ο Αντώνης και ο Χρήστος (Μάκης Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σαράντης) είναι δύο φίλοι που συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα. Άνεργοι και πλήρως αποκομμένοι από τον κοινωνικό τους περίγυρο, ζουν όπως μπορούν, είτε με τα ελάχιστα έσοδα από τις μικροδουλειές που κάνουν, είτε με τα χρήματα από το ταμείο ανεργίας του Χρήστου. Τους δυο φίλους ενώνει ο κοινός, πλατωνικός έρωτας για τη Λώρα Ντουράντ, μια μυθική πορνοστάρ της δεκαετίας του ’90, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, οι φίλοι αποφασίζουν κι αυτοί να πάνε κόντρα στην τύχη τους ξεκινώντας την αναζήτηση της Λώρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
"Για θύμισέ μου-μια ταινία για το Αλτσχάιμερ’’, Μαρία Σβολιαντοπούλου, Αντώνης Ρενιέρης, 2019, 60'

Αποτελεί την πρώτη εθελοντική ταινία μεγάλου μήκους που αφορά στη νόσο, παρουσιάζοντας τα στάδια από την πλευρά του φροντιστή, όπου συμμετέχουν και καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί σε guest εμφανίσεις. Η ταινία χρειάστηκε πάνω από 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί, εργάστηκαν περισσότεροι από 70 εθελοντές και δεν είχε καμία χρηματική υποστήριξη.
Σκοπός της ταινίας είναι η επιβραύβευση των φροντιστών των ανθρώπων που νοσούν, καθώς και να ενημερώσει το κοινό και να τους προτρέψει να οικειοποιηθούν και να εξοικειωθούν με τη νόσο. Έχει αποσπάσει 25 βραβεία σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ : 20:00
ΛΕΣΧΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ
ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 9
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

"Σας περιμένουμε δύο Σάββατα τον μήνα να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί ενδιαφέρουσες ταινίες, να συζητήσουμε, να περάσουμε χρόνο μαζί και να διασκεδάσουμε! Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι"αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69