tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Ευρωπαϊκή Νύχτα Κινηματογράφου συμμετείχε το κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ

Στην Ευρωπαϊκή Νύχτα Κινηματογράφου συμμετείχε το κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ στην Βέροια.

Την φετινή χρονιά, από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου περίπου 85 κινηματογράφοι, από το δίκτυο της Europa Cinema, προβάλουν δωρεάν Ευρωπαϊκές ταινίες, με την υποστήριξη του Γραφείου Creative Europe.

Το κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ επέλεξε να προβάλει την ταινία «Καμουφλάζ – Mascarade», με το φιλοθεάμων κοινό να ανταποκρίνεται θετικά στην πρωτοβουλία αυτή. Επρόκειτο για μια γαλλική αστυνομική κωμωδία -δραματική ταινία του 2022, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Nicolas Bedos.

Όταν ένας νεαρός ζιγκολό (Πιερ Νινέ) μαγεύεται από μια προκλητική απατεώνισσα (Μαρίν Βακτ), ένα ύπουλο σχέδιο θα αρχίσει να καταστρώνεται κάτω από τον καυτό ήλιο της Γαλλικής Ριβιέρας. Στην προσπάθειά τους να ζήσουν μια πολυτελή ζωή, οι δύο εραστές θα φτάσουν στο σημείο να ρισκάρουν ακόμα και τις ζωές μιας πρώην σταρ του κινηματογράφου (Ιζαμπέλ Ατζανί) και ενός μεγαλομεσίτη (Φρανσουά Κλουζέ).

Στην προβολή παραβρέθηκε ο Ημαθιώτης ηθοποιός (με καταγωγή από την Κορυφή Ημαθίας) Άκης Σακελλαρίου και η επικεφαλής του γραφείου Δημιουργική Ευρώπη στην Ελλάδα, Άννα Κασιμάτη.

Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό, από την Ιφιγένεια Βλαχογιάννη και τους τιμώμενους καλεσμένους, έγινε η προβολή, ενώ ακολούθησε συζήτηση για την ταινία και γενικά για τον χώρο του κινηματογράφου.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69