tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Ο Λάκης Λαζόπουλος τραγούδησε για τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ (βίντεο και φωτογραφίες)

 Την ετήσια εκδήλωσή του, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ, πραγματοποήσε το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ). Μαζί με τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ τραγούδησε και χόρεψε ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, φίλος του κέντρου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, η Σχολική Χορωδία και η Σχολή Χορού της Μελίνας Παπαδοπούλου. Τα παιδιά του Κέντρου μαζί με την Σχολική Χορωδία τραγούδησαν τραγούδια σχετικά με τη διατροφή, ένα τραγούδι που θα παρουσιάζει τα παιδιά του Κέντρου το καθένα με το όνομά του και το φαγητό που του αρέσει και τραγούδια που έχει γράψει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Εκτός από το καλλιτεχνικό μέρος, η διευθύντρια του κέντρου Μελίνα Δαμιανίδου παρουσίασε το βιβλίο μαγειρικής που εξέδωσε το ΚΕΜΑΕΔ, με τίτλο “Κατσαρόλα στη φωτιά”. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό βιβλίο που θα βοηθήσει πολλά άτομα ΑμεΑ να μάθουν να μαγειρεύουν. Το βιβλίο επιμελήθηκαν οι Βεροιώτες σεφ Αντώνης Μουστάκας, Χριστίνα Μάλλιου και Μαρίνος Χονδρολίδης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν, ο Μητροπολίτης και ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Τον Αντιπεριφερειάρχη εκπροσώπε η συνεργάτης του Ιωάννα Γκουτζιλίκα, η οποία χαιρέτησε στην εκδήλωση για λογαριασμό του κ. Καλαϊτζίδη. Παραβρέθηκε ακόμη ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης Χρήστος Παπαστεργίου, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέκος Τσαχουρίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Συρμούλα Τζήμα και Γεωργία Μπατσαρά, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος ΚΕΠΑ Κώστας Ρίζος, η πρώην δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο πρόεδρος του ΣΙΚΚΕΔ και δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σαμανίδης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μάκης Ισαακίδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Τσιπουρίδου και η Πολιτευτής - Συντονίστρια Γρ. Αγροτικών Φορέων ΝΔ Ημαθίας Λίνα Τουπεκτσή.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε η μουσικός Ελένη Αναγνώστου ενώ τις χορογραφίες η Μελίνα Παπαδοπούλου.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69