Ινστιτούτο αισθητικής Charm: Τα απαραίτητα αντιηλιακά προϊόντα για το καλοκαιρινό νεσεσέρ

 

Η αντιηλιακή φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι απαραίτητη για να προφυλαχθούμε από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσής μας στον ήλιο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ένα αντιηλιακό με φίλτρα UVA και UVB, αλλά και ισχυρό SPF (30 κι άνω) μας προστατεύει από πανάδες και δυσχρωμίες που ενδέχεται να μας δημιουργήσει ο ήλιος, ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα και φροντίζει ώστε το μαύρισμά μας να είναι ομοιόμορφο.

Η αισθητικός και ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής Charm Ρωξάνη Σιούλα, προτείνει τα απαραίτητα προϊόντα προστασίας που πρέπει να περιέχει το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ:

Αντιηλιακά Murad

Τα αντιηλιακά προϊόντα της Murad περιέχουν ένα εξειδικευμένο μίγμα υψηλής προστασίας από αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη και βιταμίνες  A,C,E σε συνδυασμό με ευρέως φάσματος αντιηλιακά  φίλτρα, για ισχυρή προστασία από την UV ακτινοβολία και για επανόρθωση των φθορών του δέρματος. Με την προσθήκη της νέας τεχνολογίας  MuradSol πετύχαμε να ενθυλακώσουμε το μίγμα αυτό σε λιποσώματα που διεισδύουν και απελευθερώνονται σταδιακά κάτω από την επιδερμίδα, εξουδετερώνοντας έτσι τις ελεύθερες ρίζες που έχουν δημιουργηθεί από την ηλιακή ακτινοβολία, που απορροφήθηκε από το δέρμα. Αποτέλεσμα; 100% αντιηλιακή προστασία τόσο επιφανειακά όσο και εν τω βάθη του δέρματος!

Oil-Free Sunscreen Broad Spectrum SPF 30 (πρόσωπο) (50ml-35 ευρώ)

Γιατί το χρειάζεστε:

Δημιουργεί μία ισχυρή ασπίδα προστασίας από την UVA & UVB ακτινοβολία, ενώ επανορθώνει τις φθορές που προκάλεσε στο δέρμα ο ήλιος.

Βασικά πλεονεκτήματα:

Προστατεύει από την UVA & UVB ακτινοβολία την επιδερμίδα και τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος

Δίνει ματ αποτέλεσμα

Water Resistant Broad Spectrum Sunscreen SPF 30 (πρόσωπο-σώμα) (125ml-35 ευρώ)

Γιατί το χρειάζεστε:

Δημιουργεί μια ισχυρή ασπίδα προστασίας από την UVA & UVB ακτινοβολία, σε πρόσωπο και σώμα.  Κατάλληλο για αθλητικές δραστηριότητες.

Βασικά πλεονεκτήματα:

Προστατεύει από την UVA & UVB ακτινοβολία την επιδερμίδα και τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος
Είναι αδιάβροχο

Αντιηλιακά Youth Lab

Daily Sunscreen Gel Cream SPF50- Oily Skin (Τιμή:17 ευρώ)

Αντιηλιακή κρέμα με ισχυρή αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση, για το λιπαρό δέρμα.

Μη λιπαρή φόρμουλα με χρώμα, που παρέχει ισχυρή αντιηλιακή προστασία από την UVΑ & UVB ακτινοβολία, βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού και την πρόωρη γήρανση, ρυθμίζει τη λιπαρότητα, ενώ ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Ιδανική για το λιπαρό δέρμα.

Daily Sunscreen Cream Spf 50 Pa (Τιμή:17 ευρώ)

Αντιηλιακή κρέμα με ισχυρή αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση, για το ξηρό- κανονικό δέρμα

Λεπτόρρευστη φόρμουλα με χρώμα που παρέχει ισχυρή αντιηλιακή προστασία από την UVΑ & UVB ακτινοβολία, βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού και την πρόωρη γήρανση, ενώ ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Ιδανική για το ξηρό / κανονικό δέρμα.

Body Guard Spf 30 Pa (Τιμή:19 ευρώ)

Αντιηλιακό σπρέυ προσώπου και σώματος, με υψηλό δείκτη προστασίας και αντιοξειδωτική δράση.

Αντιηλιακό σπρέυ προσώπου και σώματος, ανθεκτικό στο νερό, παρέχει υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και την άμυνά του, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση.

Βρείτε τα στο ινστιτούτο αισθητικής Charm σε εκπτωτικές τιμές μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

 
Ινστιτούτο Αισθητικής Charm
Ρωξάνη Σιούλα, Αισθητικός
Βασ. Φιλιππου 13, Νάουσα
Τηλ. 2332024111