tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γκυρίνης: "Το Συμβούλιο της Επικρατείας θα αποφασίσει αν θα γίνουν ή όχι εκλογές στον δήμο Αλεξάνδρειας" (video)

Παρέμβαση με αφορμή τις εξελιξεις που προκάλεσε το Διοικητικό Πρωτοδικείο, που διέταξε επανάληψη των εκλογών, έκανε ο εκλεγμένος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. "Αυτό που θα καθορίσει το αν γίνουν ή όχι οι εκλογές είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας. Στις 14 του Μάρτη θα εξεταστεί η προσφυγή μας" τόνισε ο κ. Γκυρίνης.

Στην τοποθέτησή του τόνισε ότι τον Αύγουστο η παράταξή του κατέθεσε έγκαιρα ένα πλήρες και σωστά δομημένο ψηφοδέλτιο. “Η ετοιμότητά μας δεν ήρθε 31 Αυγούστου 23.59 αλλά μέρες νωρίτερα" σχολίασε ο κ. Γκυρίνης και πρόσθεσε ότι το ψηφοδέλτιο της Κουρκουτά δεν κατάφερε να καταθέσει στην ώρα του ψηφοδέλτιο που να πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου και είχε πολλές παραλείψεις, τις οποίες παραδέχθηκε και η επικεφαλής.

“Η διοίκηση μας προέκυψε νόμιμα, με καθαρές διαδικασίες και με καθαρό αποτέλεσμα. Στην συνέχεια έγινε προσπάθεια να αμφισβητηθεί η διοίκησή μας όταν χαρακτηρίστηκε υπηρεσιακή. Υπηρεσιακή είναι η διοίκηση που διορίζεται, εμείς εκλεχτήκαμε" τόνισε ο κ. Γκυρίνης.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Γκυρίνης είπε ότι αν γίνουν τελικά οι εκλογές, η παράταξη του είναι πανέτοιμη και βέβαιη για τη νίκη. Σε άλλη ερώτηση, αν η αναστάτωση αυτή επηρέασε την λειτουργία της διοίκησης του δήμου, ο δήμαρχος σημείωσε ότι δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα και πρόσθεσε ότι μετά την προκήρυξη των εκλογών, θα υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί στην λειτουργία της διοίκησης.

Ερωτηθείς αν οι υποψήφιοι του συνδυασμού θα παραμείνουν στο σχήμα, ο κ. Γκυρίνης τόνισε ότι δεν έχει αποχωρήσει κανείς.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη τύπου του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69