tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγκαινιάσθηκε και παραδόθηκε στους Βεροιώτες η Γέφυρα Κούσιου (φωτογραφίες, βίντεο)

Με την πρέπουσα λαμπρότητα και παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάσθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Γέφυρα Κούσιου στην Βέροια. Η τελετή έγινε από την πλευρά του παλαιού κτηνιατρείου και χοροστάτησε ο Μητροπολίτης, ο οποίος ευχήθηκε η νέα γέφυρα να είναι καλοπερπάτητη.

Μετά τον αγιασμό χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο οποίος εξήρε την πράξη των αδελφών Κούσιου να δωρήσουν στον δήμο Βέροιας 2,5 εκ. ευρώ για να κατασκευαστεί το έργο. "Είναι μια σημαντική ημέρα για την Βέροια" είπε ο κ. Βοργιαζίδης και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην κατασκευή της Γέφυρας.

Αμέσως μετά κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων και οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν και να δουν από κοντά το νέο έργο.

Στα εγκαίνια, εκτός από τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και προέδρους δημοτικών κοινοτήτων, παραβρέθηκαν τα μέλη της διαχειριστικής επιτροπής, η οικογένεια Κουτόβα ως εκπρόσωποι των δωρητών, οι πρώην δήμαρχοι Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, Ανδρέας Βλαζάκης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, Χρήστος Κούτρας, Χριστίνα Γαϊτάνου, Νίκος Μαυροκεφαλίδης, Μιχάλης Σακαλής, Γιώργος Σοφιανίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσης Κούγκας.

Δείτε το βίντεο από τα εγκαίνια (ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69