tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υποψήφια με τον Κώστα Βοργιαζίδη η Ευσταθία Ανεσίδου - Το βιογραφικό της

Η Ευσταθία (Σταθούλα) Ανεσίδου είναι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Βέροιας με την παράταξη του Κώστα Βοργιαζίδη "Δράση με Γνώση".

Ας την γνωρίσουμε...

"Γεννήθηκα στο Βρυσάκι Ημαθίας. Και οι δύο μου γονείς ήταν ποντιακής καταγωγής. Ειμαι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Μελίδη. Έχω σπουδάσει σε Ινστιτούτα Τραπεζικών Σπουδών, υπό την αιγίδα μεγάλων Ελληνικών Τραπεζών και της Τράπεζας της Ελλάδος και επί σειρά ετών διετέλεσα ανώτερο διευθυντικό στέλεχος Τράπεζας και υπηρέτησα σε διάφορες υψηλές θέσεις ευθύνης σε πολλές Ελληνικές πόλεις.

Κύριοι τομείς τραπεζικής διευθυντικής παρουσίας μου ήταν
1. Εξυπηρέτηση πελατών
2. Χρηματοδοτήσει Ιδιωτών, μικρών και μεγάλων Επιχειρήσεων
3. Leasing, Factoring
4.Εσωτερικός έλεγχος (Internal audit)

Παράλληλα με την επαγγελματική μου παρουσία υπήρξα μέλος του συνδικαλιστικού οργάνου εργαζομένων της Τράπεζας. Υπήρξα μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας και ταμίας της, συντελώντας στην άριστη οικονομική εικόνα της όπου και υλοποίησα, με ειδική ομάδα μου, ψηφιακές δράσεις μέσω επιδοτήσεων του Υπουργείου Πολιτισμού που συνέτειναν στην διαρκή μέχρι σήμερα προώθηση των ιδανικών της ΕΛΒ.

Συμμετέχω στην επιτροπή του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Βέροιας.

Κύριος λόγος της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο, είναι η διάθεση μου να συνεισφέρω, ιδέες γνώσεις και εμπειρία, στην ανεκτίμητη μέχρι σήμερα πολυετή προσφορά του Κώστα Βοργιαζίδη στην κοινωνία της πόλης και των χωριών μας, μέσω αξιοποίησης ίδιων, εθνικών ή / και κοινοτικών εργαλείων και πόρων, στην κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής του Δήμου μας.

Η πολυετής επαγγελματική μου ιδιότητα και η διαρκής προσήλωση στην άμεση και αποτελεσματική επίτευξη στόχων, θα βοηθήσει αυτή την προσπάθεια.

Η συνεχής μου ενασχόληση με τα πολιτιστικά δρώμενα θα μπορέσει να συνδράμει αποτελεσματικά στην υλοποίηση του οράματος του Κώστα Βοργιαζίδη, για ένα ουσιαστικό συγχρονισμό - συντονισμό δράσεων των πολλών πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας , στην κατεύθυνση της άντλησης περισσότερων πόρων για την προώθηση της εξαιρετικής, προσπάθειας που ο κάθε σύλλογος κάνει μόνος μέχρι σήμερα, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την αυτονόητη αυτοτέλεια τους".

anesidou viogr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6955090772 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69