tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημήτρης Τσανακτσίδης: Δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δικαίωμα Για Νέα Βέροια" Δημήτρης Τσανακτσίδης με δήλωσή του κάνει γνωστό ότι αποφάσισε να μην ενταχθεί σε κάποιον από τους συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Στην δήλωσή του αναφέρει:

"Η τριβή με τα κοινά του τόπου όταν σε διακατέχει το αίσθημα της προσφοράς για τον συμπολίτη σου αλλά και η αγάπη για τον τόπο σου αποκτά ενδιαφέρον όταν είσαι μέλος του δημοτικού συμβουλίου, διότι εκεί είναι το κέντρο αποφάσεων και από εκεί εξαρτάται η πορεία του, είτε είναι αναπτυξιακή είτε είναι παρακμιακή. Άρα το να είσαι δημοτικός σύμβουλος είναι μεγάλη τιμή αλλά και τεράστια ευθύνη. Ο δημοτικός σύμβουλος εκφράζει τις απόψεις και τους προβληματισμούς του, από εκεί και μετά είναι θέμα Δημάρχου τι αντανακλαστικά διαθέτει για να αξιολογήσει και να εκτελέσει ότι καλό ακούγεται.

Έτσι και εγώ λοιπόν το 2019 πήρα την εντολή από τους συμπολίτες μου και εκλέχθηκα, πρώτος σε σταυρούς, να υπηρετήσω τον δήμο Βέροιας. Τα γεγονότα με έφεραν να ηγουμαι τον συνδυασμό « Δικαίωμα Για Νέα Βέροια ‘’ του φίλου Γιάννη Παπαγιάννη.

Η ευθύνη τεράστια καθώς δεν είχα βρεθεί ποτέ αντιμέτωπος με κάτι ανάλογο. Όμως, εγώ και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού συμφωνήσαμε μόνο για το καλό του τόπου, χωρίς να κάνουμε στείρα αντιπολίτευση αλλά με ήθος και σεβασμό προς όλους τους συναδέλφους μας όλων των συνδυασμών να εκφράζουμε τις απόψεις, τις αντιρρήσεις και τους προβληματισμούς μας.

Φτάνοντας λοιπόν στο πέρας της τετραετίας και καθώς ο συνδυασμός δε θα επιχειρήσει να διεκδικήσει το Δήμο,  αποφάσισα να μην ενταχθω σε κανέναν συνδυασμό και να εκπροσωπώ μέχρι τέλους όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους, αφήνοντας το μικρόβιο για τα κοινά απλά να υπάρχει.

Θέλω να ευχαριστήσω και ταυτόχρονα να ζητήσω να με συγχωρήσουν αυτοί που τελικά δε συντάχθηκα μαζί τους.

Εύχομαι και εκλιπαρώ η επόμενη διοίκηση του δήμου όποια και αν είναι αυτή να εξυψωσει το μεγαλείο του δήμου γιατί είναι κρίμα να παρακμάζει και ακόμα πιο κρίμα να μην μπορούμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στη γενέτειρα τους".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69