tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη 'Δράση με Γνώση' η Κατερίνα Μαυρομιχάλη

"Φίλες και Φίλοι!

Δημότισσες και Δημότες ίου Δήμου Βέροιας!

Μέσα από την εργασία μου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, την ενασχόλησή μου και τις καθημερινές επαφές μου τόσο με Δημότες όσο και με κοινωνικούς φορείς του Δήμου Βέροιας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και μέσω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, όπως επίσης και λόγω της ενασχόλησης μου επί σειρά ετών με τον Σύλλογο των Φίλων Μουσείου Αιγών, είχα τη δυνατότητα να συζητήσω με πολλούς συνδημότες μου στο σύνολο των κοινωνικών στρωμάτων του Δήμου μας.

Είχα επίσης την ευκαιρία να επισκεφτώ άλλους Δήμους της ελληνικής επικράτειας αλλά και του εξωτερικού. Να συναναστραφώ με επισκέπτες του Δήμου μας, Έλληνες και ξένους, μέσα από πολλές δημιουργικές συζητήσεις και κοινούς προβληματισμούς για ζητήματα που μας αφορούν όλους. Πλέον είμαι σε θέση να συμβάλλω και εγώ στη δημιουργική πορεία του Δήμου μας, προς το μέλλον.

Η πρόταση του Δημάρχου μας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, να συμμετέχω στην ομάδα που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ” για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, αποτελεί καταρχήν για μένα μεγάλη τιμή. Με βρίσκει έτοιμη με όλα τα εφόδια, με διάθεση προσφοράς και με ικανότητα σύνθεσης απόψεων. Είμαι έτοιμη να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις των καιρών για ένα καλύτερο αύριο των Δημοτών μας. Αποδέχθηκα την πρόταση με χαρά, αποφασισμένη να συμβάλλω τα μέγιστα, εισφέροντας στον κοινό μας αγώνα, στόχος του οποίου είναι η συνεχής βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

Με πνεύμα συνεννόησης, συνεργασίας, εξωστρέφειας και διάθεση βελτίωσης, είμαι βέβαιη πως στην επόμενη πενταετία θα καταφέρουμε να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο, όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Δήμου Βέροιας. Έχουμε το υλικό, έχουμε τη διάθεση για ΔΡΑΣΗ, έχουμε τη ΓΝΩΣΗ και την εμπειρία, για να κάνουμε βήματα προς το μέλλον που μας αξίζει!

Με ταπεινότητα, σεβασμό, διάθεση για ΔΡΑΣΗ και με ΓΝΩΣΗ! Ζητώ την υποστήριξή σας! Ζητώ την ψήφο σας για το Κεντρικό Ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ” του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη", αναφέρει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Μαυρομιχάλη.

mavromixali1

Ας γνωρίσουμε καλύτερα την Κατερίνα...

Η Μαυρομιχάλη Κατερίνα είναι κόρη του Πέτρου Μαυρομιχάλη και της Στυλιανής Ταραμονλή.

Γεννήθηκε στη Βέροια το 1974 από όπου η ίδια και η οικογένεια της έλκουν την καταγωγή τους.

Είναι μητέρα τριών παιδιών.

Αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Βέροιας το έτος 1992.

Σπούδασε στο Δημόσιο ΙΕΚ Φυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων.

Από το έτος 2007 είναι υπάλληλος ΙΔΟΧ της ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ με σημαντική συνεισφορά στο έργο της.

Από το έτος 2016 είναι μεταξύ άλλων ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ (ταμίας) του συλλόγου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΙΓΩΝ" και του δικτύου του.

mavromixali2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69