Κώστας Σαμανίδης: Στο ψηφοδέλτιο "Συνδημότες" του Παύλου Παυλίδη, στην ενότητα Βέροιας - βιογραφικό

Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο "Συνδημότες" του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Παυλίδη, είναι ο Βεροιώτης επιχειρηματίας Κώστας Σαμανίδης. Ας δούμε ποιος είναι ο Κώστας Σαμανίδης, όπως μας παρουσιάζει αυτός τον εαυτό του:

"Γεννήθηκα το έτος 1975 και μεγάλωσα με τους γονείς και τα τρία αδέλφια μου στην πόλη της Βέροιας. Ήδη από την ηλικία των σχολικών μου χρόνων και μέχρι την κατάταξή μου στο στρατό, εργάσθηκα σε γνωστά καταστήματα της περιοχής της Βέροιας, αρχικά ως σερβιτόρος και εν συνεχεία ως υπεύθυνος.

Το έτος 2007 άνοιξα την πρώτη μου επιχείρηση, στην Κατερινόσκαλα Πιερίας, ενώ από το 2009 και μέχρι σήμερα διατηρώ το κατάστημα «ΑΦΡΟΣ» στον πεζόδρομο της οδού Έλλης στη Βέροια. Παράλληλα, με την σύζυγό μου διατηρούμε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ επί της οδού Μ. Καρακωστή.

Η διαρκής μου παρουσία στη ζωή της πόλης, η επαφή μου με συμπολίτες και παράγοντες, καθώς και η συναναστροφή μου με άτομα όλων των ηλικιών, μου δίνουν τη δυνατότητα να ενημερώνομαι συνεχώς και να ανταλλάσσω σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς για τα καλώς και κακώς κείμενα στον τόπο μας.

Λόγω και της επαγγελματικής μου παρουσίας τα τελευταία δέκα χρόνια στο χώρο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, συμμερίζομαι τις ανησυχίες όλων των ελευθέρων επαγγελματιών που σήμερα σχεδόν αδυνατούν να κρατήσουν ανοιχτά τα καταστήματά τους λόγω των προβλημάτων που έφερε η κρίση και η υπερφορολόγηση.

Στην προσπάθεια μου αυτή για εύρεση λύσεων για ένα καλύτερο αύριο, έθεσα τον εαυτό μου στην πρώτη γραμμή και από το 2014 διατελώ ως Πρόεδρος του ΣΙΚΚΕΔ (Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών - Κέντρων Διασκεδάσεως και Ψυχαγωγίας περιοχής Βέροιας). Με συνεργασία και συλλογική δράση, στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους, με σκοπό την ουσιαστική ενημέρωση και εύρεση λύσεων στα προβλήματα του κλάδου μας, αλλά και έτοιμοι να δράσουμε και να αντιδράσουμε.

Σ΄αυτή την κρίσιμη για την πόλη μας εκλογική αναμέτρηση, επέλεξα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του κου Παύλου Παυλίδη, ο οποίος με εμπιστεύτηκε, γνωρίζοντας ακριβώς τις θέσεις και τις ιδέες μου για το Δήμο.

Μοναδικό μου κίνητρο, στην απόφασή μου αυτή, η ΒΕΡΟΙΑ, η πόλη που αγαπώ, η πόλη για την οποία ονειρεύομαι ένα καλύτερο αύριο. Πιστεύοντας ακράδαντα πως μπορώ να συμβάλλω ενεργά στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας, ζητώ την εμπιστοσύνη σου με την υπόσχεση να δώσω μια τίμια μάχη με Νέες Ιδέες για έναν Σύγχρονο Δήμο, όπως μας αξίζει".