tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εξοπλισμός καφετέριας και εκκλησιαστικά είδη από την Art et Lumiere

Επειδή κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ιδιαίτερες ανάγκες σε εξοπλισμό προκειμένου να είναι λειτουργική και επικερδής, είναι πολύ σημαντικό να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των ειδών που θα πλαισιώσουν τον χώρο της.

Ειδικά όταν πρόκειται για μία σύγχρονη καφετέρια που θέλει να αποκτήσει ένα καλό όνομα στον χώρο της εστίασης, προσελκύοντας ακόμη περισσότερους πελάτες, η επιλογή του σωστού εξοπλισμού καφετέριας είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη της επιχείρησης.

Συχνά οι καφετέριες επιλέγονται κυρίως από το νεαρότερο κοινό και το βασικότερο κριτήριο επιλογής τους είναι όχι μόνο η άνεση και η εξυπηρέτηση αλλά και το πρωτότυπο design στον χώρο και στον εξοπλισμό.

Επιπλέον ο σωστός εξοπλισμός μπορεί να αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερο πόλο έλξης για το κοινό σας αλλά και διαφήμιση στα socialmedia, αφού οι νέοι συνηθίζουν να φωτογραφίζουν και να μοιράζονται στο διαδίκτυο με checkin ότι τους κάνει εντύπωση στους χώρους που βρίσκονται. Ετσι ο χαριτωμένος και κομψός εξοπλισμός καφετέριας θα μπορούσε να κάνει μία αυθόρμητη διαφήμιση για την δική σας καφετέρια.

Εκτός από τις επιχειρήσεις, ένας ακόμη χώρος που χρειάζεται ιδιαίτερο εξοπλισμό είναι η εκκλησία. Το εσωτερικό ενός ναού πρέπει να προωθεί την κατανυκτική ατμόσφαιρα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην λειτουργικότητα του χώρου καθ’ όλη την διάρκεια των θρησκευτικών μυστηρίων.

Και πάλι η ArtEt Lumiere έχει την λύση με εντυπωσιακά εκκλησιαστικά είδη που θα μετατρέψουν ακόμα και το πιο μικρό ξωκκλήσι σε πραγματικό έργο τέχνης.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα art-et-lumiere.grκαι βρείτε εξοπλισμό για την επιχείρηση σας ή κάθε άλλο δημόσιο χώρο εστίασης και μη σε πρωτότυπα σχέδια και οικονομικές τιμές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69