tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χρυσός ο Artisti Caffe στα Coffee Business Awards 2023

Σε μια λαμπρή νύχτα επιτυχιών, ο Artisti Caffe, "Φραντζέσκος Μαρμαράς και ΣΙΑ Ο.Ε., με έδρα τη Βέροια, απέσπασε δύο Χρυσά Βραβεία στην 5η ετήσια διοργάνωση της ethos EVENTS.

𝐓𝐨𝐩 𝐑𝐞𝐬𝐭 𝐨𝐟 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐜𝐞 𝐑𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫
𝐆𝐎𝐋𝐃: 𝐀𝐑𝐓𝐈𝐒𝐓𝐈 𝐂𝐀𝐅𝐅𝐄𝐓𝐨𝐩 𝐌𝐢𝐜𝐫𝐨 𝐑𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫
𝐆𝐎𝐋𝐃: 𝐀𝐑𝐓𝐈𝐒𝐓𝐈 𝐂𝐀𝐅𝐅𝐄

Τα δύο αυτά Χρυσά Βραβεία αποτελούν μια πανηγυρική αναγνώριση της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων και της συνολικής εμπειρίας που προσφέρει ο Artisti Caffe στους πελάτες της , αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς της εταιρείας και της αφοσίωσής της στον χώρο του καφέ, με μοναδικό στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας καφέ στους πελάτες της.

artisti2

Τα βραβεία, όμως, δεν περιορίζονται μόνο εδώ. Συνολικά, ο Artisti Caffe κατέκτησε 21 επιπλέον βραβεία σε διεθνές επίπεδο, σε διαγωνισμούς σε Βρυξέλλες και Ντουμπάι. Αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει τη διεθνή αναγνώριση και αποδοχή που απολαμβάνει η εταιρεία, καθιστώντας την πρωταγωνίστρια,  σε έναν κόσμο που αγαπά και εκτιμά τον καλό καφέ.

Είναι πάντα ενθαρρυντικό να βλέπουμε εταιρείες που αφοσιώνονται στην ποιότητα και την καινοτομία να αναγνωρίζονται για την προσφορά τους στον κλάδο .

Με τα βλέμματα λοιπόν στραμμένα προς το μέλλον, αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε πώς ο Artisti Caffe θα συνεχίσει να εκπλήσσει και να εντυπωσιάζει τους λάτρεις του καλού καφέ σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

www.artisticaffe.gr

*      2331300700

1ο χλμ Βέροιας – Αγ. Βαρβάρας, Veria, Greece

ARTISTI CAFFE PLIROFORIODOTIS

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69