tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μεγάλη δωρεά σε είδος από τη LIDL Hellas στην Πρωτοβουλία

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 ολοκληρώθηκε η πραγματοποίηση μεγάλης δωρεάς από την LIDL Hellas προς την Πρωτοβουλία για το Παιδί.
Παραδόθηκαν στον Οργανισμό μας αντικείμενα εξοπλισμού (που προορίζονται για το νέο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας) και ειδικότερα:

Είκοσι ντουλάπες για τα προσωπικά αντικείμενα των παιδιών
Τρεις αρχειοθήκες
Ένα τραπέζι φαγητού
Δύο τραπέζια συνεργασίας
Ένα τραπεζάκι bar
Τρία σκαμπό

Ακόμη παραδόθηκαν από τη LIDL Hellas είδη υποστήριξης γραφείου και εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, όπως
Χάρακες, μαρκαδόροι, μολυβοθήκες, σβύστρες, ξύστρες, κόλες στικ, ψαλίδια, σελοτέϊπ, στιλό, κλπ., Κλασέρ διαφόρων τύπων, κάδοι, ντοσιέ, χαρτιά Α4, φάκελοι, διορθωτικά κλπ.

"Ευχαριστούμε θερμά την LIDL Hellas, για την ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία της, που αφ’ ενός ανακουφίζει οικονομικά τον Οργανισμό, καθώς καλύπτει ένα μέρος του αναγκαίου εξοπλισμού του νέου ΚΗΦ και αφ’ ετέρου δίνει μεγάλη χαρά στα παιδιά και στους εθελοντές που υποστηρίζουν τα εργαστήρια. Η χορηγία αυτή αποδεικνύει τα αισθήματα κοινωνικής ευθύνης που διέπουν την εταιρική δράση της επιχείρησης.

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του τμήματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της LIDL Hellas και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της δωρεάς και ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές με υγεία!" αναφέρει η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69