tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Χρισουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Βέροιας

Σε έντονο συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ ΒΕΡΟΙΑΣ που διοργανώθηκε με την 2α τάξη του 2ου Δ.Σ. Βεροίας-Μελέτιο, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016.

Οι Παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με τον Μπαμπά Πανωφ, να συμπάσχουν με το Κοριτσάκι με τα σπίρτα και να σιγοτραγουδήσουν τα Κάλαντα με τη Χορωδία του ΚΑΠΗ.

"Η γιορτή άνοιξε με το δώρο των μικρών μας φίλων, ένα χριστουγεννιάτικο Έλατο ,γεμάτο από ευχές για Αγάπη, Ειρήνη, Υγεία , Ευτυχία. Στην συνεχεία είχαμε την ευκαιρία απολαύσουμε τους μικρούς μας φίλους, οι όποιοι μας ταξίδεψαν σε Χριστούγεννα μιας άλλης εποχής.

Η γιορτή έκλεισε με δωράκια προς τον Διευθυντή του 2ου Δ.Σ. Κο Δημήτρη Σταμουλη, την υπεύθυνη Δασκάλα Κα Μαρία Παπαδοπούλου και τα παιδιά της 2ας τάξης ,τα οποία ήταν δημιουργία του τμήματος Εργοθεραπειας του ΚΑΠΗ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθυντή του 2ου Δ.Σ.ΒΕΡΟΙΑΣ Κο Σταμούλη Δημήτριο, την δασκάλα της 2ας τάξης του 2ου Δ.Σ. Κα Παπαδοπούλου Μαρία, που ήταν υπεύθυνη για την διοργάνωση της εκδήλωσης ,τα παιδιά της 2ας τάξης που μας ζέσταναν με την παρουσία τους και το ταλέντο τους ,την χορωδία του ΚΑΠΗ που πλαισίωσε την όλη εκδήλωση , τους γονεις της 2ας τάξης που στόλισαν τον μπουφέ μας με τις υπέροχες δημιουργίες τους, καθώς και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους" αναφέρει η ανακοίνωση.

kapi tra

Γιορτινά τραγούδια

Γιορτινά τραγούδια είπε σήμερα η χορωδία του ΚΑΠΗ Βέροιας στον Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Βέροιας Κο Κορωνά Θεόφιλο και την Διευθύντια του ΚΑΠΑ Κα Γιαμουστάρη Αθανασία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69