tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προτάσεις για να κρατήσετε το παιδί σας απασχολημένο μέσα στη μέρα

Όλοι οι γονείς έχουμε έρθει σε αδιέξοδο προσπαθώντας να αποτρέψουμε το παιδί μας να περάσει τον ελεύθερο του χρόνο χαζεύοντας στην τηλεόραση ή το tablet του, φυσικά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να λάβουμε δραστικότερα μέτρα και να δούμε εποικοδομητικούς τρόπους για να απασχολήσουμε το παιδί μας και να περάσει πιο δημιουργικά τον χρόνο του.

  • ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ: Οι εξωσχολικές δραστηριότητες όπως το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ και το μπάσκετ θα κρατήσουν το παιδί σας σε εγρήγορση και θα του δώσουν την ευκαιρία να γυμναστεί. Στα ομαδικά αθλήματα τα παιδιά αναγνωρίζουν την αξία της συνεργασίας, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν να κοινωνικοποιούνται. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του παιδιού σας μπορείτε να επιλέξετε ένα οποιοδήποτε άθλημα που του αρέσει και καθώς μεγαλώνει αν φυσικά το ενδιαφέρει συνεχίσει να ασχολείται με αυτό επαγγελματικά.
  • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ: Μια δραστηριότητα η οποία θα απασχολήσει το παιδί σας και ταυτόχρονα θα τον επωφελήσει σε μεγάλο βαθμό είναι τα μαθήματα αγγλικών. Τα αγγλικά είναι μια γλώσσα η οποία είναι απαραίτητο να γνωρίζει ο καθένας από μικρή ηλικία, οπότε εγγράφοντας το παιδί σας σε ιδιαίτερα μαθήματα ή γκρουπ του δίνετε τις σημαντικότερες βάσεις που μεγαλώνοντάς θα το βοηθήσουν να φτάσει στο ανώτατο επίπεδο κατάκτησης της γλώσσας κάνοντας μαθήματα Proficiency.
  • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ: Εκτός από τα μαθήματα αγγλικών μπορείτε να στρέψετε το παιδί σας στην εκμάθηση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας, προτρέποντάς το για παράδειγμα να κάνει μαθήματα ισπανικών ή γαλλικών. Μαθαίνοντας μια δεύτερη ξένη γλώσσα το παιδί σας θα έχει ένα μεγάλο προβάδισμα στην αγορά εργασίας και θα διδαχθεί σημαντικά πράγματα για την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα των ανθρώπων σε άλλες χώρες του κόσμου.
  • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΜΟΥΣΙΚΗΣ : Αν παρατηρείτε ότι το παιδί σας έχει μέσα του ένα πιο καλλιτεχνικό πνεύμα μπορείτε να το ωθήσετε να ασχοληθεί με την τέχνη. Αναζητήστε στο διαδίκτυο μέρη στα οποία διδάσκεται ζωγραφική, μουσική, κεραμική ή ακόμα και γλυπτική και δώστε του σας την ευκαιρία τα αναδείξει το ταλέντο που κρύβει μέσα του. Προσπαθήστε λοιπόν στην αρχή να ανακαλύψετε με το παιδί σας τις ικανότητές του και στη συνέχεια να τις εμπλουτίσετε.

Σημαντικό βέβαια εκτός από τις εξωσχολικές δραστηριότητες που θα εγγράψετε το παιδί σας είναι οι ίδιοι να δείχνετε την υποστήριξή σας με οτιδήποτε επιλέξει να ασχοληθεί αλλά και να προσπαθείτε να συζητάτε μαζί του αποτρέποντας τον να κλείνεται σε μια οθόνη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69