tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρόγραμμα εκμάθησης λογιστικής - Θεωρία και πρακτική εξάσκηση σε ERP πρόγραμμα

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, σχεδιάζουν και υλοποιούν το πρόγραμμα ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΜΟΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ.

Η χρηματοοικονομική/λογιστική πληροφόρηση παίζει κρίσιμο ρόλο στον κόσμο των επιχειρήσεων αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας καθώς η ορθή λήψη αποφάσεων στηρίζεται σε αυτή.

Η διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη της σύγχρονης επιχείρησης να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις καθιστά επιβεβλημένη την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό ή την επικαιροποίηση των γνώσεων του ήδη υπάρχοντος,  στο κομβικό, γνωστικό αντικείμενο της χρηματοοικονομικής- λογιστικής. Απώτερος στόχος να συντηρήσει αλλά και να αυξήσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

Τα ΚΔΒΜ Easy Education δημιουργούν ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα Χρηματοοικονομικής Λογιστικής για την εμπέδωση των αρχών της Γενικής Λογιστικής και την εκμάθηση σύνταξης οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Σκοπός του προγράμματος είναι να καταρτίσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες δεξιότητες, έτσι ώστε να μπορούν να διαχειριστούν πραγματικές συνθήκες εργασίας και να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις των σύγχρονων ελληνικών επιχειρήσεων στον τομέα της διαχείρισης λογιστικών θεμάτων και εφαρμογών.

Αδιαμφισβήτητα, η πιστοποιημένη κατάρτιση στην Χρηματικοοικονομική Λογιστική σας διαφοροποιεί στην αγορά εργασίας καθώς ενισχύει την επαγγελματική σας εικόνα, καθιστώντας σας ανταγωνιστικότερους έναντι του συνόλου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος περιλαμβάνεται και η προσομοίωση εργασίας σε πραγματικές συνθήκες με ERP πρόγραμμα και συγκεκριμένα της Softone. Το Soft1 αποτελεί μία σύγχρονη λύση μηχανογράφησης που απλοποιεί όλες τις διαδικασίες της επιχείρησής, αποβάλλοντας την πολυπλοκότητα από την καθημερινή της λειτουργία.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες. Μέχρι τότε, συμπληρώστε φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος  και θα επικοινωνήσει ένας συνεργάτης μας άμεσα μαζί σας.

Εγγραφές έως 29 Φεβρουαρίου 2024. Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Πληροφορίες:

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

Κεντρικής 5 & Εληάς 1, 1ος όροφος, Βέροια.

Τ: 2331070102

Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Εδώ τα βρίσκεις ΟΛΑ!!!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69