tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενημερωτική εσπερίδα στο 1ο Δημοτικό Βέροιας με θέμα «Ανάλαβε δράση για ένα ασφαλές διαδίκτυο»

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολείου, οι Σύλλογοι Διδασκόντων και Γονέων/Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Βέροιας, με αφορμή την 6η Φεβρουαρίου- Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2024, πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση για τους γονείς και κηδεμόνες, με θέμα την ασφαλή χρήση του διαδικτύου. Εισηγητές ήταν η κ. Τσολάκη Χ., Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ και ο κ. Παπαζήσης Δ., καθηγητής Πληροφορικής του Σχολείου.

Με δεδομένο ότι η ζωή των σύγχρονων παιδιών και εφήβων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το διαδίκτυο, καθώς επίσης κι ότι ο εικονικός κόσμος του διαδικτύου, όπως και ο πραγματικός, αποτελούν πηγή δημιουργικών ευκαιριών αλλά και πολλαπλών κινδύνων και ρίσκων, κρίνεται απαραίτητη η στενή συνεργασία Σχολείου-Οικογένειας, ώστε από κοινού να ενδυναμώσουν τους μαθητές/τριες απέναντι στους κινδύνους του διαδικτύου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Παπαγεωργίου Αικ., η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Προσχολικής Αγωγής, κ. Λαζαρίδου Ι. και η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, κ. Καλτσίδου Σ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69