Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο εσωτερικό καμπίνας για τον ανελκυστήρα του κτιρίου σας

Το εσωτερικό της καμπίνας του ασανσέρ αποτελεί την επέκταση του λόμπι ενός κτιρίου. Είναι χώρος που χρησιμοποιείται καθημερινά απ όλους τους επισκέπτες. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε το κατάλληλο εσωτερικό καμπίνας του ανελκυστήρα για το κτίριό σας.

 


Εδώ θα βρείτε πέντε (5) παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την επιλογή ενός εσωτερικού καμπίνας ανελκυστήρα.


1. Κυκλοφορία
Μερικές καμπίνες εξυπηρετούν μόνο μια χούφτα ανθρώπων, ενώ άλλες μετακινούν χιλιάδες επισκέπτες κάθε μέρα. Τα διαφορετικά εσωτερικά ανελκυστήρων καθορίζονται με βάση τη συχνότητα της κίνησης και τον αριθμό των επιβατών. Σιγουρευτείτε ότι θα επιλέξετε ένα εσωτερικό που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κτιρίου σας.


2. Χρήστες
Ο ανελκυστήρας εξυπηρετεί αποκλειστικά τους υπαλλήλους της εταιρείας ή μετακινεί και τους πελάτες σας; Εξετάστε για ποιον προορίζεται η χρήση και προσαρμόστε κατάλληλα το εσωτερικό της καμπίνας.


3. Συντήρηση
Σκεφτείτε την απαιτούμενη συντήρηση κατά την επιλογή του εσωτερικού της καμπίνας του ασανσέρ σας. Εάν ο ανελκυστήρας βρίσκεται σε ένα κτίριο γραφείων όπου υπάρχει καθημερινά συνεργείο καθαρισμού, τότε έχετε μια ευρύτερη επιλογή εσωτερικών χώρων για να διαλέξετε. Αντίθετα, αν η καμπίνα βρίσκεται σε χώρο στάθμευσης ή μη κλιματιζόμενο χώρο, είναι προτιμότερο να διαλέξετε μια καμπίνα που καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα.


4. Ταιριάξτε με το υπόλοιπο κτίριο
Γιατί είναι σημαντικό το λόμπι; Επειδή δίνει την πρώτη εντύπωση. Αφού λοιπόν επενδύετε στο λόμπι, γιατί να μη δώσετε την ίδια προσοχή και σε ένα χώρο όπου ο επισκέπτης σας ξοδεύει κατά μέσο όρο, 118 δευτερόλεπτα;


5. Αντικατάσταση & Βαφές
Τίποτα δεν είναι χειρότερο από μια γρατζουνιά σε ένα καινούργιο εσωτερικό καμπίνας ασανσέρ ή ένα σχίσιμο στην οροφή ενός εσωτερικού που εγκαταστάθηκε μόλις πριν 3 μήνες. Αυτά τα πράγματα μπορεί εύκολα να συμβούν, ειδικά σε καμπίνες με υψηλή κυκλοφορία. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα εσωτερικό που μπορεί είτε να βαφτεί ή να επιδιορθωθεί χωρίς να χρειαστεί να αντικατασταθεί εξ ολοκλήρου το εσωτερικό.

Πηγή: Εγκατάσταση & Συντήρηση ανελκυστήρων με πιστοποίηση - stager.gr