Σεμινάριο με θέμα «Κατάδυση στον ψυχικό μας κόσμο» στην Σχολή Χορού Σοφία Αντωνιάδου

Σεμινάριο με τη Βικτόρια (αρχετυπική ψυχολόγος – ονειρολόγος – γραφολόγος) και θέμα «Κατάδυση στον ψυχικό μας κόσμο» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 στις 11 το πρωί, στην Σχολή Χορού Σοφία Αντωνιάδου.

Τα "Αρχέτυπα" είναι, οι εκ γενετής εικόνες ψυχικών δομών που κερνούν σε εμάς με την γενετική μας μνήμη. Το πεπρωμένο μας συμπεριφέρεται, ως να επαναλάβει ένα σύνολο μυθολογικών σκηνών, που μοιάζουν σαν κάποιος να τις έχει προχαράξει πάνω του! Η μοίρα μας όμως μπορεί να αλλάξει, αν κάνουμε ένα ταξίδι κατάδυσης στον ψυχικό μας χώρο και μελετήσουμε αυτές τις μυστηριώδεις φιγούρες. Στο θέατρο των Αρχετύπων θα σας μάθουμε πως να είστε Εσείς, ο ηθοποιός, ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος στο Σενάριο της δική σας Μοίρας!

Η μέθοδος βοηθάει σε ένα μεγάλο φάσμα περιπτώσεων: ψυχοσωματικών, σε νευρώσεις, σε φόβους και καταθλίψεις, σε συγκρούσεις σχέσεων, σε οικογενειακά προβλήματα και σε προβλήματα με τα παιδιά, στην αναζήτηση του προορισμού σας, σε δημιουργούς, δημιουργική εργασία καθώς και σε project που βρίσκονται σε εκτέλεση, σε οξείες ή χρόνιες καταστάσεις που βιώνετε και σε μακροχρόνια προβλήματα που απελπισμένα αναζητάτε την λύση τους.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται Κυριακές και οι ημερομηνίες θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της σχολής.

Τμήματα Σχολής

Τμήματα Εναλλακτικής Γυμναστικής
Ορθοσωμική, Αντιστρές κίνηση, Fascia, Σωματο-ψυχοπαιδαγωγική

Τμήματα χορού
Ρυθμική αγωγή από 3,5 ετών και άνω, Κλασικό μπαλέτο, Σύγχρονος χορός, Μοντέρνο, Hip hop, Funky jazz, Oriental, Salsa, Latin, Break dance, Αργεντίνικο Τάνγκο
Τμήματα παιδικά, αρχαρίων κατ ενηλίκων.
Παραδίδονται μαθήματα για γαμήλιους χορούς.

Τη Σχολή Χορού Σοφία Αντωνιάδου θα τη βρείτε στο κέντρο της πόλης Μητροπόλεως 48 τηλ. 23310 21510, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook: Σχολή χορού Σοφία Αντωνιάδου www.sa-dance.gr