tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρί Σεν Ζερμέν: Το αουτσάϊντερ για τον τίτλο του UEFA Champions League

Η πρωταθλήτρια της Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να μην είναι ένα από τα φαβορί, αλλά έχει το διαμέτρημα για να κατακτήσει το τρόπαιο του UEFA Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δοκιμάσει τα πάντα για να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο του UEFA Champions League. Αλλά δυστυχώς, ο μεγαλύτερος τίτλος της Ευρώπης, δεν έχει κατακτηθεί. Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε στον τελικό την αγωνιστική περίοδο 2019/20, αλλά κατέληξε στην λάθος πλευρά του τελικού αποτελέσματος.

Μετά από αυτό, έφτιαξαν μια ομάδα γεμάτη σούπερ σταρ για να εκπληρώσουν επιτέλους την επιθυμία τους να σηκώσουν το τρόπαιο του Champions League. Παρά το γεγονός ότι είχαν στις τάξεις τους τους Λιονέλ Μέσσι, Νέϊμαρ, Σέριο Ράμος και Κίλιαν Μπαπέ, δεν ήταν ποτέ πραγματικά κοντά στον τίτλο.

Όμως, με τους περισσότερους από τους σούπερ σταρ τους να μην είναι πλέον στον σύλλογο και μια ωραία ισορροπημένη ομάδα στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε, τα πράγματα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υπέρ τους όταν δεν αναμένεται να το κάνουν. Δεν υπάρχει πίεση στον Ενρίκε να κερδίσει το Champions League την φετινή σεζόν 2023/24, κάτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει προς όφελός τους.

Στις εταιριες στοιχηματων είναι έκτο φαβορί, σε απόδοση 12,00, πίσω από Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ, ‘Αρσεναλ.

Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους πιστεύω ότι η Παρί Σεν Ζερμεν είναι το αουτσάϊντερ για τον τίτλο του UEFA Champions League αυτή τη σεζόν.

Το εμπόδιο της φάσης των 16 είναι πίσω της

Στις επτά τελευταίες εμφανίσεις της στο Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποκλειστεί από τη διοργάνωση στη φάση των 16 πέντε φορές. Στις υπόλοιπες δύο περιπτώσεις, έχει φτάσει μέχρι τον τελικό και τον ημιτελικό.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε μια από τις ισχυρότερες ομάδες της τα τελευταία χρόνια. Αλλά ακόμα και τότε, δεν μπόρεσε να περάσει στα προημιτελικά στις σεζόν 2021/22 και 2022/23. Ωστόσο, κατάφεραν να περάσουν αυτό το εμπόδιο αυτή τη φορά. Οι Γάλλοι έχουν ήδη φτάσει στα προημιτελικά βγάζοντας νοκ άουτ τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, και η ιστορία δείχνει ότι θα μπορούσαν να πάνε πολύ μακριά αυτή τη σεζόν. Κατάφερε με δύο νίκες, να αποκλείσει τους Βάσκους, δείχνοντας σοβαρότητα και στιβαρότητα και στα δύο παιχνίδια.

Είναι ομάδα χωρίς αστέρια

Τα τελευταία χρόνια, η Παρί Σεν Ζερμέν έδινε βαρύτητα στα αστέρια που έπαιζαν εκεί παρά για τον ίδιο τον σύλλογο και το σύνολο. Είχαν μπροστά τους Νεϊμάρ, Μπάπε και Μέσι. Και στην πραγματικότητα, οι Γάλλοι δεν είχαν συνοχή κααι σε πολλές περιπτώσεις, δεν μπορούσαν να κάνουν σωστές αλλαγές κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων. Παρά το γεγονός ότι έχουν ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα τους, η προσοχή ήταν πάντα στην επιθετική τριάδα.

Το να παίζουν όλοι μαζί τους έφερε μεγάλη έλξη στα μέσα ενημέρωσης και ήταν ένα θέαμα για τους φιλάθλους. Η τριάδα όμως δεν ήταν αρκετά αποτελεσματική στο Champions League. Ο Νεϊμάρ είχε προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά ακόμα και όταν ξεκίνησαν και οι τρεις μαζί, η αμυντική πλευρά των πραγμάτων διακυβεύτηκε.

Όμως, τώρα που η πλειοψηφία των σούπερ σταρ έχει φύγει και η εστίαση είναι σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, τα πράγματα θα μπορούσαν να τελειώσουν διαφορετικά για την Παρί Σεν Ζερμέν. Έχουν ακόμα μερικούς από τους καλύτερους παίκτες, αλλά είναι ένα μείγμα έμπειρων αστέρων και νεαρών προοπτικών. Επιπλέον, έχουν έναν ποιοτικό προπονητή στον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος έχει κερδίσει το Champions League στο παρελθόν και σίγουρα μπορεί να το κάνει με αυτήν την ομάδα.

Στο πρωτάθλημα Γαλλίας, έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και έτσι έχουν την δυνατότητα να δώσουν περισσότερο βάρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Για να πιο κατανοητό, πλέον οι εταιριες στοιχηματων, δεν προσφέρουν επιλογή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας, θεωρώντας ότι δεν μπορεί να το χάσει.

Ονειρικό αντίο για τον Μπαπέ

Ο Εμπαπέ δεν θα παρατείνει την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Γάλλος θα χωρίσει τους δρόμους του με τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν. Φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η αποχώρηση από τον σύλλογο μετά την κατάκτηση του Champions League θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος τρόπος για να πούμε αντίο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξοδέψει μια περιουσία σε παίκτες που μπορούν να τη βοηθήσουν να κερδίσει το UEFA Champions League. Ο Μπαπέ ήταν μια από τις αρχικές επενδύσεις τους με πολλά χρήματα και μέχρι σήμερα έχουν ξοδέψει εκατομμύρια για να τον έχουν στις τάξεις τους. Οι Παριζιάνοι κατάφεραν να φτιάξουν μια ομάδα σούπερ σταρ γύρω του και ακόμη και τότε δεν μπορούσαν να πάρουν στα χέρια τους τον τίτλο. Όμως, το 2024 θα μπορούσε να είναι η χρονιά τους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στα προημιτελικά, έχει μια ισορροπημένη ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή και ο πρωταγωνιστής της, ο Μπαπέ, φλέγεται ξανά να κατακτήσει το τρόπαιο. Στις 34 συμμετοχές του τη φετινή σεζόν, ο Γάλλος διεθνής μετράει 34 γκολ και επτά ασίστ.

Ο Ενρίκε προετοιμάζεται για τη ζωή χωρίς τον Μπαπέ και συχνά τον έχει αφήσει στον πάγκο, κάτι που αναμένεται να συνεχίσει στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει προς όφελός τους, καθώς οι γύρω του Γάλλου φόργουορντ θα έχουν πλέον πρόσθετη ευθύνη και θα πρέπει να βγάλουν το καλύτερο από τον εαυτό τους.

Έχουν μόνο δύο ακόμη εμπόδια πριν φτάσουν στον τελικό και αν τα πράγματα σύμφωνα με το σχέδιο, μπορούν σίγουρα να αμφισβητήσουν τα φαβορί όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ίντερ για τον φετινό τίτλο της διοργάνωσης. Οι Πολίτες είναι σούπερ φαβορί στις εταιριες στοιχηματων, για να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το τίτλο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69