tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Διπλασιασμός με τις κάρτες στη Μαδρίτη

Συναρπαστικοί είναι οι αγώνες για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ αυτή την Τετάρτη (13/03). Για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες το Betarades.gr επέλεξε προγνωστικό με αξία από την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης - Ίντερ. Πάμε να δούμε την ανάλυση και τη στοιχηματική επιλογή παρακάτω!

Υπέστη ήττα με 2-0 εκτός έδρας η Ατλέτικο Μαδρίτης από την Κάντιθ για τη Λα Λίγκα τελευταία. Βρίσκεται σε κακό “φεγγάρι”, αφού εσχάτως πέτυχε νίκη μόνο με 2-1 επί της Μπέτις εκτός. Κατά τ’ άλλα, αποκλείστηκε με 3-0 από την Μπιλμπάο στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου Ισπανίας, έμεινε στην ισοπαλία 2-2 με την Αλμερία για το πρωτάθλημα και ηττήθηκε με 1-0 από την Ίντερ στο πρώτο παιχνίδι τον δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ στο Μιλάνο. Έχει νικήσει μόλις σε τέσσερα από τα 14 τελευταία ευρωπαϊκά ματς της, ωστόσο εντός έδρας φέτος έχει το απόλυτο με 3/3.

Από νίκη έρχεται η Ίντερ, με 1-0 κόντρα στην Μπολόνια εκτός έδρας για τη Σέριε Α. Αυτή ήταν και η 13η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ. Είναι πρωτοπόρος και σε απόσταση ασφαλείας +16 πόντων στη βαθμολογία πρωταθλήματος, οπότε έχει την άνεση να δώσει βάρος και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένει αήττητη εκτός έδρας φέτος ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει η Ίντερ, που θα κοιτάξει να υπερασπιστεί το προβάδισμα που έχει από το πρώτο παιχνίδι, οπότε ίσως να προτιμήσει πιο σκληρά μαρκαρίσματα. Παράλληλα, η Ατλέτικο είναι ομάδα που έτσι κι αλλιώς παίζει δυναμικά και τα δεδομένα αυτά μας οδηγούν στην επιλογή Over 5.5 κάρτες σε απόδοση 2.00.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69