tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα "τριάρα" δέχθηκε η Βέροια

Νέα "τριάρα" δέχθηκε το Σάββατο η Βέροια. Αυτή την φορά έχασε με 3-0 στο Παραλίμνι από τον τοπικό Απόλλωνα. Η Βέροια δέχθηκε τρία γκολ ενώ δεν κατάφερε να απειλήσει τον αντίπαλο.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια παρουσίασε και πάλι ευάλωτη άμυνα, δέχθηκε τρία γκολ και ουσιαστικά το ματς τελείωσε εκεί.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή και στο 14’ άνοιξαν το σκορ. Μετά από σέντρα του Κιουτσεκτσιδη, ο Καρυοφύλλης χωρίς πίεση έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 33’ οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 2-0. Ο Παναγιωτίδης έχασε την τη μπάλα έξω από την περιοχή και ο Πέτρου ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη. Το 3-0 σημειώθηκε στο 44’. Μετά από κόρνερ, ο Κουτζαβασίλης πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Σε όλο αυτό το διάστημα, η Βέροια απείλησε μια φορά με φάουλ αλλά η εκτέλεση του Ντόγου κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμά τους ενώ παράλληλα συνέχισαν να απειλούν. Στο 46’ και στο 48’ ο Καντιμοίρης απόκρουσε κοντινό σουτ του Καρυοφύλλη και απευθείας φάουλ του Τσιμίκα. Στο 68’ δυνατό σουτ του Τσιμίκα από το ύψος της περιοχής κατέληξε άουτ.

Από την πλευρά της η Βέροια δεν κατόρθωσε να γίνει απειλητική.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητριάδης (Τσιρωνάς, Τζημόπουλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γκαϊδατζάκης, Κιουτσεκτσίδης (75’ Καλουπτσής), Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης (75’ Κυριαλλάνης), Ζαβερδάς, Τζαμπέγια, Γκούμας (57’ Τσιάτρης), Γιαννόπουλος (75’ Τίτης), Καρυοφύλλης, Πέτρου (63’ Ταράσης), Τσιμίκας.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γιαγτζίδης (46’ Τούφας), Βασιλακάκης (46’ Τερζής), Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Ντόγος, Κουτσούκης, Χατζηπάντος (82’ Καφτηράνης), Γράτσιανος (46’ Λαφάρας), Μιχαηλίδης (54’ Αδαμίδης), Παναγιωτίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ